UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Како бе ова го признаа со ВАР :pos:
zaso dupi nasiot agol uvek, vaka isto bese na kaljari inter, od ist agol, cist ofsajd, ama vaka so liniive i druga kamera, ne bese.
Cist e golov, gi kaznija za promasuvanjeto za 0-3, jebiga.

Член од
19 јуни 2019
Мислења
36
Поени од реакции
14
Мене ми е јасно дека одамна нема фдудбал не постои. АМа веќе како што минува времето целосно е уништен спортот. Со него владеат мафии. Не само со фудбалот...подобро карлинг ќе гледам него ли овие гнасите.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.156
Дури сега Real се со комплетна постава од 11 играчи ...

Член од
19 јуни 2019
Мислења
36
Поени од реакции
14
Чист пенал за Реал. Имаше овде големо туркање од страна на дефанзивецот на Клуб Бриж. Реал оштетен.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Незаслужен бод(ови) за Реал ќе бидат овие ама то е, не дека сме нешто изненадени од тоа што секако Реал ќе одат даље во групава, секако и да изгубеа денеска ќе тепаа до крај за второ место
Автоматски споено мислење:

А и Аталанта во последна минута гол примиле :(

Член од
5 март 2018
Мислења
17.330
Поени од реакции
19.798
Винициус е најлошиот фудбалер кој заиграл за Реал во последниве неколку години, ни топка знае да исконтролира ни пас да даде.
Марсело исто тешко дупе е во одбрана, играч од Бриж го напаѓа овој се врти вара помош од соиграчите :pos: Играчот од Бриж го заобиколи само дури овој се вртеше како вртелешка хаха

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.156
Незаслужен бод(ови) за Реал ќе бидат овие ама то е, не дека сме нешто изненадени од тоа што секако Реал ќе одат даље во групава, секако и да изгубеа денеска ќе тепаа до крај за второ место
Јас па мислам спротивно , ги заслужија бодовиве, им фалеше малце среќа. Имаа 68% посед, 27 шута (7 во рамки на гол) во ниеден момент не се откажаа..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Јас па мислам спротивно , ги заслужија бодовиве, им фалеше малце среќа. Имаа 68% посед, 27 шута (7 во рамки на гол) во ниеден момент не се откажаа..
А бе добро, не постојат незаслужени бодови, така е зборот.

Ама Бриж си ја исполнија целта по која што дојдоа, а и многу повеќе од тоа. Реал изгледаа конфузно на теренот. Фала богу квалитетот си го направи своето на крај па стигнаа до бод некако, ама шо знам...
Црвениот малце ги збуни Бриж до душа па затоа и одма им падна концентрацијата.

Генерално Бриж одигра многу повеќе од тоа што се очекуваше, а Реал ни просек не извади од тоа што се очекува од нив

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom