Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не секнаа, се направи ребаланс, за адвокати требаат повеќе отколку за новинариПрегледај го приврзокот 217708
Месец и пол подоцна...
Прегледај го приврзокот 217709
Секнаа парите од рекетот и толку...каков крај на најгледената телевизија во Македонија![]()
Така нешто и јас прочитав (по сумњиви портали, да се дополнам), дека Томато со ортак од Хрватска ќе ја превземале телевизијата.Нови информации се дека сепак немало да се затвора телевизијата туку ќе има нов газда и така ќе си продолжи со работа.
Така нешто и јас прочитав (по сумњиви портали, да се дополнам), дека Томато со ортак од Хрватска ќе ја превземале телевизијата.
На таа веста што ја објавив пишува неофицијална информација дека ја купил македонец што живее во Хрватска.Da ne ja kupi Velija i od 1tv da ja rebrendira vo A1 TV ?
Kako i da e na makedonskiot TV eter fali tv kanal sto ke ima zabavni emisii humor edukacija i takvi pozitivni i od edna strana edukativni emisii sto za zal sega toa na nasive tv kanali go nemaНа таа веста што ја објавив пишува неофицијална информација дека ја купил македонец што живее во Хрватска.
На таа веста што ја објавив пишува неофицијална информација дека ја купил македонец што живее во Хрватска.
Он живе или живеел во Хрватска?Срѓан Керим да не се има нафатено да ја рестартира медиумскава машинерија на власта, во замена за заташкување на случаите што ги имаше во СЈО