1TV.mk (национална и интернет телевизија)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Јас само сакав да се зачисти да нема неактивни теми ама ок немам ништо против да постојат сеуште долго време неактивни на форумов.

Ете ја вратив и Тв Нова.
Врати се што имаш избришано од теми во подфорумов.

Врати се што имаш избришано од теми во подфорумов.
Мислам дека друго и немам избришано. И тоа што го имам избришано е спам или дупла тема некој што ја отворил а веќе постои таква тема.

Ако имам нешто избришано а според многумина треба сеуште да постои нека ме потсети некој од другите модератори.

А има ли тема за оваа ТВ? Би било интересно да споделиме мислења

На ТВ Сонце е Јанко Јади Бурек.

„Впрочем, во Канал 5 бев 5 години главен уредник пред 15 тина години и тогаш таму платата ми беше 60 илјади, а ја добивав како сите на рака во плико, не на сметка.“ Ацо Кабранов (линк)

Ете каков бард работел во 1ТВ. Тиквар! И замислете некој градежен работник или некоја чистачка или шивачка да оди и да му каже дека газдата не плаќа придонеси колку што треба, туку парите им ги дава на работниците во плико! Има ли некој илузии дека тоа ќе се истражи, кога нему истото му го прават?!
Тешка мизерија!

Кабранов се штракна начисто после трагедијата, човеков ми е како изгубен во свемирот.

Ахахахаха да знаеше Елиф дека за ова ќе го носи дресот ич не му го даваше како поклон кога му беше гостин у емисија.

А и прегледиве се од тураци поради дресот

20190919_155105.png

Месец и пол подоцна...

20190919_155123.png

Секнаа парите од рекетот и толку...каков крај на најгледената телевизија во Македонија :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom