1TV.mk (национална и интернет телевизија)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
За неколку недели Сергеј ќе напраи ЧАК со тоа мечот, ќе пукне балонче и Чом ќе го изгаси светлото засекогаш. :pos:

Имаше вчера програма. Вртеа некои бајати концерти. Изгледа само тоа беше...

Кај мене (на Телекабел), ја снема од листата и на место на 1тв сега е Нова с...

Прегледај го приврзокот 217708

Месец и пол подоцна...

Прегледај го приврзокот 217709

Секнаа парите од рекетот и толку...каков крај на најгледената телевизија во Македонија :pos:
Не секнаа, се направи ребаланс, за адвокати требаат повеќе отколку за новинари

Нови информации се дека сепак немало да се затвора телевизијата туку ќе има нов газда и така ќе си продолжи со работа.

Нови информации се дека сепак немало да се затвора телевизијата туку ќе има нов газда и така ќе си продолжи со работа.
Така нешто и јас прочитав (по сумњиви портали, да се дополнам), дека Томато со ортак од Хрватска ќе ја превземале телевизијата.

Така нешто и јас прочитав (по сумњиви портали, да се дополнам), дека Томато со ортак од Хрватска ќе ја превземале телевизијата.

Последно уредено:

На таа веста што ја објавив пишува неофицијална информација дека ја купил македонец што живее во Хрватска.
Kako i da e na makedonskiot TV eter fali tv kanal sto ke ima zabavni emisii humor edukacija i takvi pozitivni i od edna strana edukativni emisii sto za zal sega toa na nasive tv kanali go nema
Ke vidime noviov gazda na 1tv dali nesto ke smeni na podobro da ne e samo vesti i politicki emisii vo tv ponudata na toj 1tv kanal.

На таа веста што ја објавив пишува неофицијална информација дека ја купил македонец што живее во Хрватска.

Срѓан Керим да не се има нафатено да ја рестартира медиумскава машинерија на власта, во замена за заташкување на случаите што ги имаше во СЈО

Срѓан Керим да не се има нафатено да ја рестартира медиумскава машинерија на власта, во замена за заташкување на случаите што ги имаше во СЈО
Он живе или живеел во Хрватска?

Од политичари јас знам само Љубе Бошковски дека има во Хрватска, Бале вила со ресторан, со базен.

Но во текстот има цитирано изјава од вработен дека тој што ги викнал не го знаат така да не знам ни кој може да биде.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom