Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.516
Ретро пост:

Барела е топ избор во секој поглед. Ќе ора по терен детето.
5/5. Да се остане на прво/второ место на полусезона и во зимскиот рок ако може да се донесе на позајмица некое привремено решение за замена во среден ред. Добро е што конечно Бираги почна. Со Лазаро што прајме? Секоја година фрламе пари за Дамброзио да биде резерва, а тој си гази :pos:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.759
Поени од реакции
17.674
@Aleksandar91 очигледно брат не си играл голем фудбал.

Јас сметам дека бившиот е подобар од Лукаку, но немаш претстава што значи за екипа, да имаш играч кој е способен да прими долги топки и добива дуели со противничките одбрамбени играчи.

Па тоа е клучно за да се смири играта на една екипа, и да се одмара одреден дел од соиграчите, кои се вратиле назад шпринт за да затвораат простор.

Денеска Лукаку не беше лош, повеќе од солиден беше, и многу по борбен од другите изиграни утакмици, и тоа ми се допаѓа, очигледно некој му дал до знаење да се служи малце и со раце, и да не биде толку лабав...
Имаш бивши? :eek:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.516
Последно уредено:
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Абе да им ебам мајката толку немаат пари сами да си направат стадион. Како може со Милан да делат стадион, па утре спонзори ќе сакаат да сменат име па хотели, ресторани, профит ќе се дели... Тешки глупости.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.516
Не може сами, не е само до парите туку и до локацијата. Ако сакаат да го прават немаат подобра локација од Сан Сиро и стариот мора да се руши. Одлично решение е само да се протурка некако.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не може сами, не е само до парите туку и до локацијата. Ако сакаат да го прават немаат подобра локација од Сан Сиро и стариот мора да се руши. Одлично решение е само да се протурка некако.
Чим дојде двата клуба да имаат презентација на опциите и куп легенди да се соберат таму заедно со управите би требало да значи дека работата е наредена.

А и градоначалникот смени реторика, на почетокот нели беше против рушење на Сан Сиро и градење на нов.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Лично, проектов на Маника мене ми е далеку подобар. Како стадионот, така и околу стадионот ми изгледа поубаво. И тоа што го оставаат игралиштето од Меаца дава уште поголем шмек.

Другиов од Популус ми изгледа ко комунистичка градба. Ја разбирам паралелата меѓу Милано и Стадионот што сака да ја има. Ама лично мене не ме бендисува.

Сепак за вкус не се дискутира.

п.с
Дај напрајте анкета, да видиме кој повеќе ни се бендисува.

Последно уредено:
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Тој модерниот не ми се свиѓа пошто ќе лупаат слики од 16 000 фанови, таму некои одвратни фаци од Курвите. Али кога ќе кажеш Ла Катедрал моќно ќе звучи, тоа е првиот пример.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.516
Лично, проектов на Маника мене ми е далеку подобар. Како стадионот, така и околу стадионот ми изгледа поубаво. И тоа што го оставаат игралиштето од Меаца дава уште поголем шмек.

Другиов од Популус ми изгледа ко комунистичка градба. Ја разбирам паралелата меѓу Милано и Стадионот што сака да ја има. Ама лично мене не ме бендисува.

Сепак за вкус не се дискутира.

п.с
Дај напрајте анкета, да видиме кој повеќе ни се бендисува.
Чудно делува однадвор. Многу бетон, што ќе треба да го покриваат некако. Ама внатрешно трибините се страва, ненормална атмосфера ќе се прави. Повеќе ми се допаѓа првиот.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Двете идеи се многу добри, The Cathedral е ваљда направена за кога ќе се приоѓа од ќош да изгледа како Дуомо и јако е што цела ќе биде со стакло. Патем кружна е арената, а покривот и стаклото се правоаголник, не заебавајте каков комунизам, изгледа многу, многу јако. Трибините се топ поставени за да има атмосфера, така да на дерби ништо чудно да пукнат тоа стаклата :D

The Rings на прв поглед поише ми се допадна, има покомерцијален изглед, али тоа прстените се многу јаки. Интересно е што планираат на фасадата да прикажуваат лица на 16 илјади фанови, ваљда тие со сезонски билети или поима неам. И секој дел ќе свети посебно кога ќе се игра миланското дерби. Внатре со двата екрани горе исто е многу јако.

Нема да згрешат за што и да одлучат, ова ако се реализира ќе биде перверзија. Кога ги гледам двете идеи, стадионот од Јувентус изгледа премногу тажно. Од финансиски аспект фала богу дека е подобро е сами да си градиме, ама мене не ми пречи тоа што ќе го делиме со Милан. Факт е дека двата клуба се симболот на градот.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Не знам зашто мислите дека од финансиски аспект е подобро сами да го градиме, можда долгорочно, за некои 20 год, али до тогаш треба да живееме, не да живуркаме.

Топ си е вака, плус локацијата која е одлична (ваљда), па можевме само полошо да добиеме локациски

Kajgana Shop

На врв Bottom