читав по сајтови каде што се продава воланот,пишува од 2007+ ( од 2007 нагоре ) .. затоа прашав,и на мојот има повеќе контроли,на 2007 мислам дека има само 8...Не гледам зошто да не можи?
епа оригинален де..од BMW германија - $500 на ebayЕпаа,...тогаш, купи оригиналенSimple as that
![]()
Aj нема да ти е проблем , што се 500 долари за тебеепа оригинален де..од BMW германија - $500 на ebay
не би требало да имаш проблем, ама ако нешто правиш атест на плин или фолии или ово оно, чичко соколов на машински ке те врати иако нема врска со тоа што го атестираш...Дали некој знае, дали е регуларно на некоја кола да се стават фарови од друга кола,различни по облик но лимаријата да биде средена т.е споена со новиот облик на фаровите?
Во право е човекот, неможе секое срање да се атестира и да се пушта туку така ... може на некого не му се допаѓа тоа ама по правило ТРЕБА да биде строго заради милион факториморе мамата негова... знае и тоа добро знае...
гаф со соколов што ми го кажаа.... иде тип со форд некој, малку е стилизиран, додадени цевки околу фарови, нови фарови ова она, се у свему фино среден... и соколов му вика, неможе да направиш атест на плинот зашто ова не е таа кола фабричката... имаш, изменети фарови, овие цевкиве не треба да се тука, штоповите се други, си ја спуштал колата пре ниска ти е, позади имаш спојлер на не соодветно место..... и се врти помошникот негов и му вика, е добро де аман, човеков е тука за плин а не за изглед..... се врти соколов накај него и со иронија му вика ОД УТРЕ И НА САНКИ ЗА СНЕГ КЕ ПУШТАМЕ ПЛИНОВИ... кое мрсно деденце е тој еј... едвај чекам АМСМ да почне со атести... ставив фолии и ич не ми се иде кај него на атест... од сама помисла како појава на него ми иде да повраштам...
Секоја измена, што би го променила изгледот (серискиот-фабрички) е проблем, треба А-тест, значи бараат, си е..ле матер, само за пари, не дека е нешо којзнае што, ама тоа ти е глупости поткрепени со уште поглупави закони. Инаку и цандари би ти правеле проблеми кога ке те застанат, а пошо ги знаеш какви се кај нас, само си чекаат да најдат да пишат нешто за некоја несекојдневна ствар! Така да размисли кај ти е есапот.не би требало да имаш проблем, ама ако нешто правиш атест на плин или фолии или ово оно, чичко соколов на машински ке те врати иако нема врска со тоа што го атестираш...