PlayStation 4

И јас сум во план да зимам,па ми треба совет онака почетнички.

Почетна е 300 за основното 500ка слим, скоро сегде, во Сетек има најширока понуда ко што глеам во комбинација со гејмпади и игри по вкус... за блек фрајдеј лани у просек го спуштија 50тина евра, постои и про верзија за 4к тевеа кај што повеќето игри имаат подршка. Мој предлог би бил да се иде половно и со остатокот да се набави се вредно што излезе за оваа генерација, GOW, RDR2, TLOU, Horizon, Spiderman, Persona 5, Uncharted 1-4, Bloodborne...

у меѓувреме

Дечки во план ми е да земам PS4, па секој совет(од каде, каков...) од поискусни би бил добредојден.
И јас исто. Ме знам дали се исплати да се чека Black Friday...
Јас продавам Сони. Користено е максимум 1 саат само. Доаѓа со два џојстика, игра Crash Bandicoot: Team Racing и меморија од 1 TB. Цената е 350 евра. Ако сте заинтересирани пишете ми да ви дадам бројче да се договориме.

20190926_102923.jpg

Вредит да се купит 4ка со оглед дека 5ката ќе излези другата година?

Вредит да се купит 4ка со оглед дека 5ката ќе излези другата година?
Уште не е најавена 5ката, мислам есента 2021 треба да излези. А и да излези уште држи цена и уште 2 3 години ќе ги добива најновите игри.

Дечки во план ми е да земам PS4, па секој совет(од каде, каков...) од поискусни би бил добредојден.
И јас исто. Ме знам дали се исплати да се чека Black Friday...
Вреди да се чека црн петок пошто брзо се ближи не е толку далеку, цената ја намалуваат околу 50 евра значи за некаде околу 15.000 може да се најде слим.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

29.11.2019 e Black Friday. Уште 2 месеци...

Денес ми излезе реклама на Екупи, 1ТБ со Фифа 20, Фифа 19 и 2 рачки за 23к.

Ако не ти се чека.. (Галерија)

b5aeb30497a28aa66e16096ab25d5692.jpg
77d10759a57166fdd2a9f7cd8bd6004a.jpg
7fbf821daeb7c0786132f14b15c57ec1.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Галерија е главен дистрибутер, сите други земаат од кај нив. Така да најевтино ти е во галерија.

Сконтав. :) Фактички овие сакаат непродадените 19ки да ти ги бутнат. :)
Автоматски споено мислење:

Галерија е главен дистрибутер, сите други земаат од кај нив. Така да најевтино ти е во галерија.
Најефтино што сум видел е лани пред Нова Година од некаде Анхоч домакна 500ГБ Слим за 12.999.

Инаку имам јас, т.е. официјално, децата имаат ;) ова ме заинтересира од претходната страна со купување преку друг акаунт, до сега само оригинали...

Почетна е 300 за основното 500ка слим, скоро сегде, во Сетек има најширока понуда ко што глеам во комбинација со гејмпади и игри по вкус... за блек фрајдеј лани у просек го спуштија 50тина евра, постои и про верзија за 4к тевеа кај што повеќето игри имаат подршка. Мој предлог би бил да се иде половно и со остатокот да се набави се вредно што излезе за оваа генерација, GOW, RDR2, TLOU, Horizon, Spiderman, Persona 5, Uncharted 1-4, Bloodborne...

у меѓувреме
Сите претплатници на PS+ ќе имаат шанса да ја играат без пари The Last of Us Remastered, од утре.

Сите претплатници на PS+ ќе имаат шанса да ја играат без пари The Last of Us Remastered, од утре.
И вајда главна причина е да го одржи моментумот на приордери кај што првичните известувања викаат дека се во рекорден број во таков рок... и ко секундарна да ја пробаат и последните залутани, ако не глеале бар волктру, зошо се работи за едни од 2та најдобро напишани ликови евр у гејминг.
Изглеав/исчитав бааги импресии од демото што го пробаа претставници на сајтови и евидентно е дека до максимум ја експлоатираат привилигијата што ја имаат од Сони и не попуштаат во компромиси и затоа и го баталија засеа мултиплеерот да пробаат да го израмнат гејмплејот на наративот што веќе им е доведен до оскар ниво.
Ова се готви да е врвот во циклусот на оваа конзола, при самиот крај.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Momci prodavam PS4 PRO hakirana 500 evra. Funkcionirat site igri izlezeni pred april 2018 vklucitelno i GOD OF WAR, znaci ponovi seuste ne. So edna racka e i ima garancija do mart 2020, zacuvan e moze da se stavi i linux na usb, moze i emulatori na postari konzoli kako nes, snes...

pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom