околу 400 евра + - груба проценка ...Во контакт сум со еден германец ми нуди добра машина Audi A6 3.0 TDI tiptronic quattro Diesel со 224 конски сили за ефтини пари, па ме интересира колку би плакал за регистрација годишно, доколку некој знае слободно нека каже.
da, ima moznost da e od navleguvanje na voda... i ushte pointeresno edeka sega e se suvo, pa kontaktot korodiran se isusil i ne prenesuva struja. ako se namokri mozda ke raboti, ama ne probuvaj ti toa... ova e samo glasno razmisluvanje... sepak, ako ne se razbirash vo avto elektrika podobro nemoj sam da eksperimentirash... iako e toa ednostavno, so greshno vrzuvanje mozesh da se potpalish... sepak idi si na serviser, ne e skapo toa...дали можам сам да најдам каде е дефектот ? односно да најдам која жица изгубила контакт ? мислам дека е задниот штоп проблем... ако има можност тоа да го предизвикало навлегување на вода... го удрив пред 1 година... и уште не е сменет...
nov vo pezo prodaznite-servisni centri... poloven, kaj nekoj lokal majstor za pezo, poshto tie meraci ne se specificni sam za edna kola i eden motor... mozes i da probash na nekoj avto otpad...Каде може да најдам мерач(покажувач)на уље за ПЕЖО ХР 306 1.4 бидејки на постојниот ,пластичниот граничник ми се скрши.Поздрав
Епа чим нема Т значи е обичен дизел, или отвори хауба види ако има интеркулер ондак има турбо, само ја изгубиле букватазначи дизел инџекшан или турбо дизел?