Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Од каде го купи?
цена ?

Фала поздрав.
Го зедов од Англија 35 фунти беше за време на Father's Day [emoji23] Сега мислам дека е повеке околу 50 фунти

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Во Визаир во авион сте купувале досега парфеми? Оригинали или копии шиткаат? Цениве ми изгледаат прилично ок.
Screenshot_20190918_100533.jpg
Screenshot_20190918_100426.jpgScreenshot_20190918_100459.jpg

оргинали се разбира
Paco црниот и Келвин од 100мл си ги имал досега? Се мислев да ги земам за секојдневна употреба на враќање, ама нема тестер горе и не знам какви се.

Paco црниот и Келвин од 100мл си ги имал досега? Се мислев да ги земам за секојдневна употреба на враќање, ама нема тестер горе и не знам какви се.
сум ги немал,бидејкинкпристам еден парфем цел живот ))) али 100% продаваат оргинали! влези у некоја периферија,мирисни ги и ќе знаеш

Kelvinot, valjds mislis na ck free, soliden e, ne e neshto wow. Jas go zemav 20eur od freshop na gevgelija.

Ck Free ти е летен парфем, мирис на лимон. Не трае којзнае колку. Ја би избирал меѓу Versace The Dreamer и Paco Rabanne Paco

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Го земав armani code profumo за есенва.. не е лош, еднствена мана коа се прснав не ми текнуваше на кој парфем ме потсеќа, за после да видам дека сличен бил на one milion :vrtioci:.. Али ок ќе врши рбаота.

Здраво девојки. Ќе ми извините, не знам дали е објавата за тука, не можев да најдам соодветна категорија за објава. Всушност, продавам Hypnotic Poison од Christian Dior, 100 мл. Купен во грчкиот фришоп 103 евра. Ако некоја цура е заинтересирана, нека ми пише, ќе се договориме за цена.

Убава вечер

Што ќе кажете за парфемите од Бершка, Пул енд Бер и Зара?
Дали се добри, бидејќи гледам не се многу скапи.

^За парфемите на ЗАРА можам да гарантирам за трајноста. Одлични се. Имам користено неколку од ЗАРА и сите се беспрекорни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom