Се ежам коа ќе се спомне оваа сума од 100 милиона за играч на Интер.PSG i Man City zainteresirani za Skrinar.
Inter im rekol ako nemat namera da ponudat nad 100M ic da ne se macat.
Spekulaci eden ton.
добро де, ја го стаив видеото дека дал гол, никој нит му се поклонил на тоа, нит па свршил дека истрчал не знам таму колку метри.Јас само ја искоментирав потребата од постирањето на голот, а и голот конкретно - натинг спешл.
PSG i Man City zainteresirani za Skrinar.
Inter im rekol ako nemat namera da ponudat nad 100M ic da ne se macat.
Spekulaci eden ton.
Епа зависи брат, имаш трошење пари од Кутињо (Алисон и ВВД) и имаш трошење пари од Суарез (Рики Ламберт, Лалана, Балотели, Маркович, Ловрен, Ориги, Морено, Џан, Манкиљо).Ако е ова вистина, одма би го дал - Со тие 100м можеме да скрпиме многу дупки ПОД УСЛОВ да решат да ги потрошат на играчишта а не на трчи-залепи амебовидни створења.
Колку вредеше Суарез? 1 милијарда?Епа зависи брат, имаш трошење пари од Кутињо (Алисон и ВВД) и имаш трошење пари од Суарез (Рики Ламберт, Лалана, Балотели, Маркович, Ловрен, Ориги, Морено, Џан, Манкиљо).
Епа зависи брат, имаш трошење пари од Кутињо (Алисон и ВВД) и имаш трошење пари од Суарез (Рики Ламберт, Лалана, Балотели, Маркович, Ловрен, Ориги, Морено, Џан, Манкиљо).
Bravo, super razmisluvanje nema sto. Ja oslabuvas odbranata i kupuvas 2ca igraci na drugi pozicii, pametno nema sto. Igraci kako Skriniar se tesko zamenlivi, idi najdi eden defanzivec kako nego, sto znae i so topka da igra i sto e jak vo odbrana, bukvalno na prstite od ednata raka se brojat takvite.Со 100милки може да земат 2-3ца играчи и да закрпат таму кај што сме тенкиАма веројатно ќе крпат со ЏАновци.
Zatoa protiv hrvatska go napravija malo dete sekoj mozen duel go zagubi i eden nikakov igrac od hrvatska mu izigravase Mesi. Moze da se prodade nad 100mil i da se kupi drug defanzivec za pomala suma i da se donese isto taka kvaliteten igrac vo sredina, kreator.Bravo, super razmisluvanje nema sto. Ja oslabuvas odbranata i kupuvas 2ca igraci na drugi pozicii, pametno nema sto. Igraci kako Skriniar se tesko zamenlivi, idi najdi eden defanzivec kako nego, sto znae i so topka da igra i sto e jak vo odbrana, bukvalno na prstite od ednata raka se brojat takvite.
WOOOOOW, go izdriblale na edna utakmica i gotovo ajde ne go biva. Ako vie sakate Inter da bide nesto nalik Dortmund, propatna stanica za dobri fudbaleri pred da otidat vo pogolem klub, togas neka vi e so lesno. Jas sakam Inter da zacuvuva vakvi klasa igraci koi se tesko zamenlivi i koi ginat za timot.Zatoa protiv hrvatska go napravija malo dete sekoj mozen duel go zagubi i eden nikakov igrac od hrvatska mu izigravase Mesi. Moze da se prodade nad 100mil i da se kupi drug defanzivec za pomala suma i da se donese isto taka kvaliteten igrac vo sredina, kreator.
Па тоа лето беше, не се сите играчи од парите на Суарез ама со тие играчи пробаа да го заменат, индивидуа со колективно „појачување“ на тимот.Колку вредеше Суарез? 1 милијарда?
Не се шитка таков вид на дефанзивец, пример Милан, или пример што задржале Јувентус или промената што ја направи ВВД кај Пул.
Па или имаат и пари и нема да продаваат за да купат нови играчи или ќе продаваат кога играчите вредат најмногу и ќе се надеваат следниот што ќе го купат за малку пари, биде исто или приближно јак како продадениот. Јас мислам дека 3-4 клубови во Европа можат да купуваат јаки играчи константно а притоа да не зависат од продажба на моменталниот играчки кадар.Со 100милки може да земат 2-3ца играчи и да закрпат таму кај што сме тенкиАма веројатно ќе крпат со ЏАновци.
На какви играчишта ќе потрошиш 100 милиони? На тројца по 33 милиони?Ако е ова вистина, одма би го дал - Со тие 100м можеме да скрпиме многу дупки ПОД УСЛОВ да решат да ги потрошат на играчишта а не на трчи-залепи амебовидни створења.