Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
FFS професионален фудбалер е, се разбира дека може да истрча 60 метри.
Лајнбекери во НФЛ со 120кг трчаат 40 метри за 5 секунди.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.130
Поени од реакции
6.568
PSG i Man City zainteresirani za Skrinar.
Inter im rekol ako nemat namera da ponudat nad 100M ic da ne se macat.

Spekulaci eden ton.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169

Spekulaci eden ton.
Се ежам коа ќе се спомне оваа сума од 100 милиона за играч на Интер.
хинт: Адриано,Икарди.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.427
Јас само ја искоментирав потребата од постирањето на голот, а и голот конкретно - натинг спешл.
добро де, ја го стаив видеото дека дал гол, никој нит му се поклонил на тоа, нит па свршил дека истрчал не знам таму колку метри.
битното е дека постигнал гол.
или да беше ова гол за интер, истото ли ќе го искоментираше, голем кур дал гол :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Spekulaci eden ton.

Ако е ова вистина, одма би го дал - Со тие 100м можеме да скрпиме многу дупки ПОД УСЛОВ да решат да ги потрошат на играчишта а не на трчи-залепи амебовидни створења.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако е ова вистина, одма би го дал - Со тие 100м можеме да скрпиме многу дупки ПОД УСЛОВ да решат да ги потрошат на играчишта а не на трчи-залепи амебовидни створења.
Епа зависи брат, имаш трошење пари од Кутињо (Алисон и ВВД) и имаш трошење пари од Суарез (Рики Ламберт, Лалана, Балотели, Маркович, Ловрен, Ориги, Морено, Џан, Манкиљо).

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Епа зависи брат, имаш трошење пари од Кутињо (Алисон и ВВД) и имаш трошење пари од Суарез (Рики Ламберт, Лалана, Балотели, Маркович, Ловрен, Ориги, Морено, Џан, Манкиљо).
Колку вредеше Суарез? 1 милијарда? :D

Не се шитка таков вид на дефанзивец, пример Милан, или пример што задржале Јувентус или промената што ја направи ВВД кај Пул.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Со 100милки може да земат 2-3ца играчи и да закрпат таму кај што сме тенки :) Ама веројатно ќе крпат со ЏАновци.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.190
Со 100милки може да земат 2-3ца играчи и да закрпат таму кај што сме тенки :) Ама веројатно ќе крпат со ЏАновци.
Bravo, super razmisluvanje nema sto. Ja oslabuvas odbranata i kupuvas 2ca igraci na drugi pozicii, pametno nema sto. Igraci kako Skriniar se tesko zamenlivi, idi najdi eden defanzivec kako nego, sto znae i so topka da igra i sto e jak vo odbrana, bukvalno na prstite od ednata raka se brojat takvite.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.130
Поени од реакции
6.568
Bravo, super razmisluvanje nema sto. Ja oslabuvas odbranata i kupuvas 2ca igraci na drugi pozicii, pametno nema sto. Igraci kako Skriniar se tesko zamenlivi, idi najdi eden defanzivec kako nego, sto znae i so topka da igra i sto e jak vo odbrana, bukvalno na prstite od ednata raka se brojat takvite.
Zatoa protiv hrvatska go napravija malo dete sekoj mozen duel go zagubi i eden nikakov igrac od hrvatska mu izigravase Mesi. Moze da se prodade nad 100mil i da se kupi drug defanzivec za pomala suma i da se donese isto taka kvaliteten igrac vo sredina, kreator.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.190
Zatoa protiv hrvatska go napravija malo dete sekoj mozen duel go zagubi i eden nikakov igrac od hrvatska mu izigravase Mesi. Moze da se prodade nad 100mil i da se kupi drug defanzivec za pomala suma i da se donese isto taka kvaliteten igrac vo sredina, kreator.
WOOOOOW, go izdriblale na edna utakmica i gotovo ajde ne go biva. Ako vie sakate Inter da bide nesto nalik Dortmund, propatna stanica za dobri fudbaleri pred da otidat vo pogolem klub, togas neka vi e so lesno. Jas sakam Inter da zacuvuva vakvi klasa igraci koi se tesko zamenlivi i koi ginat za timot.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Колку вредеше Суарез? 1 милијарда? :D

Не се шитка таков вид на дефанзивец, пример Милан, или пример што задржале Јувентус или промената што ја направи ВВД кај Пул.
Па тоа лето беше, не се сите играчи од парите на Суарез ама со тие играчи пробаа да го заменат, индивидуа со колективно „појачување“ на тимот.
Автоматски споено мислење:

Па или имаат и пари и нема да продаваат за да купат нови играчи или ќе продаваат кога играчите вредат најмногу и ќе се надеваат следниот што ќе го купат за малку пари, биде исто или приближно јак како продадениот. Јас мислам дека 3-4 клубови во Европа можат да купуваат јаки играчи константно а притоа да не зависат од продажба на моменталниот играчки кадар.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.550
Јас не би се согласил ни за над 100! Чисто ради тоа што не сакам најквалитетните да ги даваме со цел пополнување некои мали дупки а притоа отворање на една голама. Не знам дали ќе продолжи со вакво темпо, али ако продолжи Шкриниар би можел да биде столбот во одбраната и нема продавање so fuck everyone over there!

Член од
10 ноември 2018
Мислења
7
Поени од реакции
5
На какви играчишта ќе потрошиш 100 милиони? На тројца по 33 милиони?

Kajgana Shop

На врв Bottom