Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе добро ама мораа да испазарат нешто поквалитетно во момент кога ривалите трошат пари.
Лацио не е тој тип на тим да троши барем не со оваа управа која е моментално, сега све се сведува на бизниз зделки на дебелкото што е малце разочарувачки но што е тука :) барем сме среќни оваа година што ги задржа битните играчи бидејки добро се уиграни.

Лацио не е тој тип на тим да троши барем не со оваа управа која е моментално, сега све се сведува на бизниз зделки на дебелкото што е малце разочарувачки но што е тука :) барем сме среќни оваа година што ги задржа битните играчи бидејки добро се уиграни.
Idi navivaj za City i ne zamaraj dete moe centovsko. Tese tuka brat?

Smesna ekipa e Dnacio da bideme realno, dzabe trosis bukvi od tastatura. Splendora tuka bac? Necu jebat ali jbg da prasam za sekoj slucaj

Idi navivaj za City i ne zamaraj dete moe centovsko. Tese tuka brat?

Smesna ekipa e Dnacio da bideme realno, dzabe trosis bukvi od tastatura. Splendora tuka bac? Necu jebat ali jbg da prasam za sekoj slucaj
poleka so alkoholot, steti na organizmot :coffee:

Мило ми е што го препозна тоа пеколно трио попомогнат од ратоборниот Лукас и !00 милионскиот Сергеј...
Форца Лацио

Едно пеколно си ебало мајката..два натпревари играат,три на одмор се..Кореа додуша е стандарден играч и си игра костантно..овие двата Алберо и Имобиле играат во зависност на која нога ќе станат од кревет истиот ден

Едно пеколно си ебало мајката..два натпревари играат,три на одмор се..Кореа додуша е стандарден играч и си игра костантно..овие двата Алберо и Имобиле играат во зависност на која нога ќе станат од кревет истиот ден
Zavisi so koja ekipa igrat od tabelata. Pod 10to mesto igrat nad 10to mesto se gubat.

Аеее, битолчанецот нашол да објаснува:pos:
Ај глејте си таму работа, ич да не се замарате за Лацио.
А Стекот знам дека форсира :icon_mrgr:, него не му се љутам, откако си отиде Марио, он ми е најомилен лик на форумов, па се‘ му е простено :love:

Иначе ај демек да оговорам, оваа управа на Лацио дојде после Крањоти, расчисти огромни долгови и колку толку го стабилизира тимот. Уопште не го поштуем Лотито, ама нормално дека нема да престанам да навивам за тимот кој постои цел век пред да дојде он. Успех оваа година е што ниеден од битните играчи (Сергеј, Чиро, Кореа..) не си отиде, а тимот со Инзаги игра добар фудбал (во рамки на квалитетот со кој располага) и најбитно игра тимски. И покрај многуте ограничености, да не спомнувам дека години уназад најскапи трансфери ни се макс 10 милиони, сепак не останува без трофеи, си улетува купот чат пат, исто пати го имаме освоено со моќниот Интер :kuracc:

А Стекот знам дека форсира :icon_mrgr:, него не му се љутам, откако си отиде Марио, он ми е најомилен лик на форумов, па се‘ му е простено :love: :kuracc:
tenor.gif

абе стекот син единец да е нема да е најомилено дете дома кај неговите, тебе ти е најомилен.

хехехе ај стек сеа кажи кај мајка ти сум најомилен па мајката да ти ја ебам ок ? гомно едно земал одма за мајка се фаќа.

На таа пара, земал интервјуа ми дава тука за расизам. Земи играј бе гомнар, лапај си милиончиња и ич кур да не ти чуе, ебате глупиот. Сигурно и за ова има земено пари...

Agnelli has been ECA chief since 2017, and the Juventus President was reconfirmed for the next four years during a General Meeting on Tuesday.

Ajax executive and ex-Juve goalkeeper Edwin van der Sar is positioned alongside him as a Vice-President.

Elsewhere, Gazidis makes way for Inter patron Zhang on the Executive Board.

Овс белким се добри вести и за Серија А.

Убава сума дели јувентус годишно...

Либерали,извинете за офтопик и што ви го ебам муабетот за црнците и нивните права [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Хах, Алексис втор (ок, трет ајде) најплатен кај Интер :D

Па ова не е расизам, туку искажување на реалноста. Факт е дека црнците (не сите) се со помалата интелегенција. Пример глеј ги црнците во Манчестер, да ги собереш сите нема да извадиш 100ка lQ.

Благодарение на Мегвајер, просекот на белците ќе биде околу 5.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom