C
cige
Гостин
Дистрибутерите на Орбит возат коли со последната бројка 9, знам дека затоа што странски државјанин што нема македонско државјанство може да поседува возило на МК таблици
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ухууууууу не е за мене :nesum: Не барам нисто урбан и смекерско,ми треба само за на терен,дури и регистрирано не ми требаTојота Урбан Крузер - 15 к јурос.
Иначе сакам да прашам за една појава што наидов деновиве, погледнете
Бројка во крајниот дел од таблицата??
Може некој да ми каже кај има овластен сервис за шкода во Скопје...:salut:
Ухууууууу не е за мене :nesum: Не барам нисто урбан и смекерско,ми треба само за на терен,дури и регистрирано не ми требаЗа по град имам Фиеста.... ако ја сака некој да му ја продадам
![]()
Лада Нива побарај на пазар3 има еден куп
5 звучника од кои 3 баса 1 среден тон и 1 висок ако сакаш да скока колата ко ќе ја возиш:uvo: Веќе отворив една ваква тема, ама сега прашање на кратко.
Најдобра комбинација од звучници за во автомобил.
Мое мислење: 4 звучника = 1 бас, 1 високи тонови, 2 средни тонови
Другар еден: 4 звучника = 2 баса, 2 високи тонови
Ваше мислење/совет?
:uvo: Веќе отворив една ваква тема, ама сега прашање на кратко.
Најдобра комбинација од звучници за во автомобил.
Мое мислење: 4 звучника = 1 бас, 1 високи тонови, 2 средни тонови
Другар еден: 4 звучника = 2 баса, 2 високи тонови
Ваше мислење/совет?
вуфер, назад на табла 2 елипси со високотонци, во вратите звучници со високотонци и напред на табла(ако има место колата) уште 2 високотонци ако сакате убав и чист звук а ако сакате да се правите мангупи низ град на сето ова додадете само некое појачало и готово, секако ова во комбинација со некое пионирче.
само малку соленко ке ви дојди:baeh:
или еден конвертер од 12 на 220 волти и двд то од дома ставете го![]()
вуфер, назад на табла 2 елипси со високотонци, во вратите звучници со високотонци и напред на табла(ако има место колата) уште 2 високотонци ако сакате убав и чист звук а ако сакате да се правите мангупи низ град на сето ова додадете само некое појачало и готово, секако ова во комбинација со некое пионирче.