Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

C

cige

Гостин
Дистрибутерите на Орбит возат коли со последната бројка 9, знам дека затоа што странски државјанин што нема македонско државјанство може да поседува возило на МК таблици

Член од
2 декември 2009
Мислења
151
Поени од реакции
4
Tојота Урбан Крузер - 15 к јурос.

Иначе сакам да прашам за една појава што наидов деновиве, погледнете
Бројка во крајниот дел од таблицата??
Ухууууууу не е за мене :nesum: Не барам нисто урбан и смекерско,ми треба само за на терен,дури и регистрирано не ми треба :vozbud: За по град имам Фиеста.... ако ја сака некој да му ја продадам :vozbud:

Член од
1 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
5
Колку одприлика чини еден коректор на боја,во случајов сива металик?

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Може некој да ми каже кај има овластен сервис за шкода во Скопје...:salut:

Член од
21 април 2009
Мислења
139
Поени од реакции
16
Може некој да ми каже кај има овластен сервис за шкода во Скопје...:salut:
Овластен сервис за шкода има во Ченто тоа е продажен салон на фолксваген и овластн сервисер на фолксваген групацијата салонот-сервисот се вика Колевски се наоѓа на улица Палмиро Тољати

Поздрав

J

Johnny Stulic

Гостин
Ухууууууу не е за мене :nesum: Не барам нисто урбан и смекерско,ми треба само за на терен,дури и регистрирано не ми треба :vozbud: За по град имам Фиеста.... ако ја сака некој да му ја продадам :vozbud:
Лада Нива побарај на пазар3 има еден куп

Член од
2 декември 2009
Мислења
151
Поени од реакции
4
Лада Нива побарај на пазар3 има еден куп
Гледав нешто....има 2 опции,да ја продадам Фиестата и да купам убава средена нива,или пак да ја чувам фиестата и да купам некој крш :pos2: само за траскање... зошто скапо ми е двете.... :uvo:

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
:uvo: Веќе отворив една ваква тема, ама сега прашање на кратко.

Најдобра комбинација од звучници за во автомобил.
Мое мислење: 4 звучника = 1 бас, 1 високи тонови, 2 средни тонови
Другар еден: 4 звучника = 2 баса, 2 високи тонови

Ваше мислење/совет?

Anti Spam Master

Anti Spam Master
Член од
22 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
1

Ваше мислење/совет?
5 звучника од кои 3 баса 1 среден тон и 1 висок ако сакаш да скока колата ко ќе ја возиш:vozbud:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68

Ваше мислење/совет?
вуфер, назад на табла 2 елипси со високотонци, во вратите звучници со високотонци и напред на табла(ако има место колата) уште 2 високотонци ако сакате убав и чист звук а ако сакате да се правите мангупи низ град на сето ова додадете само некое појачало и готово, секако ова во комбинација со некое пионирче.

само малку соленко ке ви дојди:baeh:

или еден конвертер од 12 на 220 волти и двд то од дома ставете го :D

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
вуфер, назад на табла 2 елипси со високотонци, во вратите звучници со високотонци и напред на табла(ако има место колата) уште 2 високотонци ако сакате убав и чист звук а ако сакате да се правите мангупи низ град на сето ова додадете само некое појачало и готово, секако ова во комбинација со некое пионирче.

или еден конвертер од 12 на 220 волти и двд то од дома ставете го :D
Xax, ova me potseti na letovo vo struga.. imase eden vo matiz imase staeno ozvucenje t.e saraund od DVD i rokase slatkaristika budalooo .. :pos2::pos2::pos2:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
абе изводливо е ама каде ке го ставиш двд то в багажник? ај и да го ставиш ке неможиш песни да менваш а под седиште е глупа опција

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725

Ме интересира како толку работи ке поврзеш на еден ЦД плеер без појачало ајде елипси високотонци твитери може ама вуфер без појачало не доаѓа во предвид.

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42

Значи:
-ЦД плеер имам
-без појачало / нејќам појачало
-нејќам да се правам мангуп, сакам да слушам музика :pos2:
-4 или 5 звучника

Ако може одговор на тоа - добро. Ако не.. идам по мое. Може ќе излезе нешто ново. :vozbud:

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
елопси позади и два странични звучника и ништо повеќе ама и страничните звучници да ти се добри зашто може на погласно да крчат. А што ЦД плеер имаш и колку е јак 4Х50 или 4Х45 ?

Kajgana Shop

На врв Bottom