C
cige
Гостин
Дистрибутерите на Орбит возат коли со последната бројка 9, знам дека затоа што странски државјанин што нема македонско државјанство може да поседува возило на МК таблици
Ухууууууу не е за мене :nesum: Не барам нисто урбан и смекерско,ми треба само за на терен,дури и регистрирано не ми требаTојота Урбан Крузер - 15 к јурос.
Иначе сакам да прашам за една појава што наидов деновиве, погледнете
Бројка во крајниот дел од таблицата??
Овластен сервис за шкода има во Ченто тоа е продажен салон на фолксваген и овластн сервисер на фолксваген групацијата салонот-сервисот се вика Колевски се наоѓа на улица Палмиро ТољатиМоже некој да ми каже кај има овластен сервис за шкода во Скопје...:salut:
Лада Нива побарај на пазар3 има еден купУхууууууу не е за мене :nesum: Не барам нисто урбан и смекерско,ми треба само за на терен,дури и регистрирано не ми требаЗа по град имам Фиеста.... ако ја сака некој да му ја продадам
![]()
Гледав нешто....има 2 опции,да ја продадам Фиестата и да купам убава средена нива,или пак да ја чувам фиестата и да купам некој крш :pos2: само за траскање... зошто скапо ми е двете.... :uvo:Лада Нива побарај на пазар3 има еден куп
5 звучника од кои 3 баса 1 среден тон и 1 висок ако сакаш да скока колата ко ќе ја возиш:uvo: Веќе отворив една ваква тема, ама сега прашање на кратко.
Најдобра комбинација од звучници за во автомобил.
Мое мислење: 4 звучника = 1 бас, 1 високи тонови, 2 средни тонови
Другар еден: 4 звучника = 2 баса, 2 високи тонови
Ваше мислење/совет?
вуфер, назад на табла 2 елипси со високотонци, во вратите звучници со високотонци и напред на табла(ако има место колата) уште 2 високотонци ако сакате убав и чист звук а ако сакате да се правите мангупи низ град на сето ова додадете само некое појачало и готово, секако ова во комбинација со некое пионирче.:uvo: Веќе отворив една ваква тема, ама сега прашање на кратко.
Најдобра комбинација од звучници за во автомобил.
Мое мислење: 4 звучника = 1 бас, 1 високи тонови, 2 средни тонови
Другар еден: 4 звучника = 2 баса, 2 високи тонови
Ваше мислење/совет?
Xax, ova me potseti na letovo vo struga.. imase eden vo matiz imase staeno ozvucenje t.e saraund od DVD i rokase slatkaristika budalooo .. :pos2::pos2::pos2:вуфер, назад на табла 2 елипси со високотонци, во вратите звучници со високотонци и напред на табла(ако има место колата) уште 2 високотонци ако сакате убав и чист звук а ако сакате да се правите мангупи низ град на сето ова додадете само некое појачало и готово, секако ова во комбинација со некое пионирче.
само малку соленко ке ви дојди:baeh:
или еден конвертер од 12 на 220 волти и двд то од дома ставете го![]()
Ме интересира како толку работи ке поврзеш на еден ЦД плеер без појачало ајде елипси високотонци твитери може ама вуфер без појачало не доаѓа во предвид.вуфер, назад на табла 2 елипси со високотонци, во вратите звучници со високотонци и напред на табла(ако има место колата) уште 2 високотонци ако сакате убав и чист звук а ако сакате да се правите мангупи низ град на сето ова додадете само некое појачало и готово, секако ова во комбинација со некое пионирче.
Значи:вуфер, назад на табла 2 елипси со високотонци, во вратите звучници со високотонци и напред на табла(ако има место колата) уште 2 високотонци ако сакате убав и чист звук а ако сакате да се правите мангупи низ град на сето ова додадете само некое појачало и готово, секако ова во комбинација со некое пионирче.