Не работи во 6.Пишав и во темата за Струмица, ама може тука побрзо ќе добијам одговор.
Некој да знае дали Шинка во Муртино "прима" во сабота или евентуално денес/утре после 18:00 да отидам...
Зависи колку киловати ти е кимата некаде 1,5 евро од киловат или 3,5 киловати некаде околу 50 евраЗнае ли некој колку зимаат мајсторите за местење клима
jas imam kupeno kaj niv, mene mi se dopaga, pomalku od eden mesec go imam, super raboti i remceto e cista koza za mene ova e najbitno bidejki imam rabota so voda cesto, jas go preporacam
Дали некој има часовник од тука? Македонска фирма е. Дали се квалитетни? Ми треба за поклон.
vidi vo nivnata strana koga imat popust bideji cesto davat popusti do 30% cekaj koga ke ima popust taka jan napravivjas imam kupeno kaj niv, mene mi se dopaga, pomalku od eden mesec go imam, super raboti i remceto e cista koza za mene ova e najbitno bidejki imam rabota so voda cesto, jas go preporacam
na kraj na godinata se dodeluvat, pose vo 2020 godina sekoj tri meseci, taka kako sto znamdobil nekoj pari nazad od toa skeniranjeto smetki na mojddv?
Moра непрекинато да работиш некаде 6 месеци у тековната година за да имаш право на к15.Дали ако во една фирма си осигуран 5 месеци по ред во годината па после со прекин од 3 месеци пак те осигураат ти следува на крајот од годината к15 или мора 6 месеци бес прекин да бидеш...
Во истата фирма бев осигуран 5 месеци паузирав 3 за сега пак да ме осигураат ке ги имам тие 6 месеци осигуран во иста фирма ама со прекин... Значи не ми следуваMoра непрекинато да работиш некаде 6 месеци у тековната година за да имаш право на к15.
Сигурно дека е вака? Јас во една фирма имав работено седум месеци, ама имав пауза направено од пет месеци и на крај ми дадоа к15.Moра непрекинато да работиш некаде 6 месеци у тековната година за да имаш право на к15.
Сигурно дека е вака? Јас во една фирма имав работено седум месеци, ама имав пауза направено од пет месеци и на крај ми дадоа к15.
Oд лично искуство, работев 5 месеци во една фирма, паузирав месец дена, се вработив во друга фирма никој не ми исплати К15.Во истата фирма бев осигуран 5 месеци паузирав 3 за сега пак да ме осигураат ке ги имам тие 6 месеци осигуран во иста фирма ама со прекин... Значи не ми следува
Муабетот е за во иста фирма...Oд лично искуство, работев 5 месеци во една фирма, паузирав месец дена, се вработив во друга фирма никој не ми исплати К15.