Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Види го бе, види го бе сестрата да ти е ебам, семе ти ебам неписмено копиле глупо

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Каква глупост направи Димитриевски :facepalm: не е ни чудно што во Рајо го седнаа на клупа

Имаат среќа овие евреите, храбра и убава игра на гости.

Еднаш бе да искористевме нормална шанса! Као за промена:)
Автоматски споено мислење:

Алиоски пушта, Ристоски промашуе, Муслиу посматра.. ти ебем дрвата секоја утакмица иста песна.

Последно уредено:
Добро бе зошто го мачи Елмас напред, па стави го Пандев да се загради онде, врати го Елмас поназад... ништо посебно не се и тие.

Ајде што одигравме нерешено со Израел (1:1), ајде тоа, ама едно не ми е јасно, колку чисти позиции треба да промашиме за да постигнеме гол!? :mad:

на крај Елмас и Трајковски шутираа по млако одколку се враќа топка на свој голман.. се у се Австрија сврши работа...

Е после нема ни приближно шанса да се пласираме на некое првенство! Па нема бе мисири едни, од два метра не знаете да пласирате топка у гол. Жалосно е ова што го гледаме секоја година.

Не ми е јасно. Имаме 5 бода. Еве да проектираме уште 9 максимум...14. Нема шанси второ место да земеме. Зошто побогу одевме на бод?!

Стварно не ја наоѓам логиката.

Не викам дека ќе успеевме и со победа да бидеме на крај втори, ама пробај!!

Ако веќе сме се откажале од овие квалификации, нека проба Мрме да уигра некои нови играчи, особено од навална линија. Овие у напад прашање е колку минути ќе изиграат у своите клубови. Да не бидат ван форма(како сега) за главното у март/април...

Да ми извинат припадниците на лгбт заедницата ама ептен педерски изигравме, затоа и не заслуживме да победиме на натпреваров. Против факинг Израел се напикале на своја половина и чекаат само контри а со овој фонд на играчи комотно може ние да сме тие што ќе ја диктираме играта и играме поофанзивно.

Ептен сум разочаран од играва, како да ни фалеше само бод за да одиме понатаму така игравме :rolleyes:

Сме промашувале шанси,лоши пасови,бла бла бла ....Абе смотани .... За кур не не биваше сега со Израел ... Израел орално не онадеше со пас контрола и организација,а послаби се од нас .... Гомното Мрме,да седи и зјае и да не мрдне да им викне,што праите бе дегени, 20 МИНУТИ ИЗРАЕЛ ДРЖИ ТОПКА ЕЕЕЕЈЈЈЈЈ !!!!! Не се игра бе така ....Каде противТежа ...Кој кур играш со СЕ ИГРАЧИ ВО НАПАД СЕ ОД СРЕДИНА ,а ќе атакувал на 3 бода ....Кој куртон си бе Мрме .... АМАТЕР .... Со еден напаѓач? Тричковски у животна форма,он бајрам на мозок,решава у клупата да му дреме ....Млитав,несигурен,очаен ...Најголемо гомно што нема да напраиме никад е тренерот ... Имаш добар напад,јака средина,добра одбрана и Мрме шара бара си праи експерименти ....

Столе Факинг Димитриевски, кај линијаш па уште и топката му бега на тренинг шутеви... и потоа ја зема ја бакнува топката додека лежи.

Пу да ти ебам менталитетот скапан, највеќе се изнервирав на крај при корнерот кога земаа да чуваат топка у ќош:tapp::yid:
Нападнете бе ви ебем скапаниците што ли чувавте ?! Затоа никад нема да не биде...
Елмас пенал ситуација има он додава, можеше да го праша голманот кај да му шутира.
Несторовски стварно не ми е јасно како игра у Сериа А, типот е најголема превара од напаѓач што сме го имале. Мазнов беше напаѓачиште за него. Еден добар потег не му видов цела оваа утакмица и неколку претходни.
Да не биде дека хејтам само имаше и доста добри страни али страшно ме нервира што не можеме да го искорениме лузерскиот менталитет...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom