Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
не е точно, татко му не му беше менаџер. Никола Ѓошевски му е менаџер и сè уште му е. може да прави соработка со тој Италијанецот за полесно да му договори добар трансфер, ама дека Италијанецот го преземал едноставно не е вистина.
Самиот кажа,има и во турските медиуми каде Италијанецот е спомнат како негов агент,од таму и неговиот линк .

едино објаснување е дека во тој случај повеќе луѓе му ги бркаат работите. татко му можеби му фигурира официјално како менаџер, ама луѓе, човекот е слаткар, што знае од менаџерски работи?

Не знам кај да го ставам ова па ај тука :D
Интересно ми дојде :')))

Скролам на официјалната страна на нашата репрезентација и го гледам постов од пред пар недели:

1564075256367.png

И коментарот со најмногу лајкови е следниот:

1564075287647.png

Ок е де, сакал македонско знаме човекот да стави... овие што мавнале срце го сфатиле што сака да каже....

Еве и уште некој исто се збунил..
1564075374716.png

А еве и уште еден:
1564075387439.png

1564075394439.png
Дечково тука забораил знаме :( :( :(

Ок, има и некои за Вардар што навиваат:

1564075412771.png

Нормално, angry reacts :;))))

Aма сепак! Постојат луѓе што се спремни за соживот! Не се ни за Шкупи, ни за Шкендија, ни за Вардар иво коментари си ставил македонско знаме и знае која земја ја преставуваат екипиве и навива за успех на овие екипи :'))) Сепак нема ни коментар ни ништо, само знамето на земјата која овие четири екипи ја претставуваат.

1564075331984.png

И си добил angry react :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Скролам на официјалната страна на нашата репрезентација и го гледам постов од пред пар недели:

Прегледај го приврзокот 213284

Прегледај го приврзокот 213285

Ок е де, сакал македонско знаме човекот да стави... овие што мавнале срце го сфатиле што сака да каже....

Прегледај го приврзокот 213287

А еве и уште еден:
Прегледај го приврзокот 213288

Прегледај го приврзокот 213289

Прегледај го приврзокот 213290

Aма сепак! Постојат луѓе што се спремни за соживот! Не се ни за Шкупи, ни за Шкендија, ни за Вардар иво коментари си ставил македонско знаме и знае која земја ја преставуваат екипиве и навива за успех на овие екипи :'))) Сепак нема ни коментар ни ништо, само знамето на земјата која овие четири екипи ја претставуваат.

Прегледај го приврзокот 213286

Шкупи е појќе турски клуб зш екипаш,тренер,доктор сеа цакум пакум се турска линија :ROFLMAO:

Прегледај го приврзокот 213284

Прегледај го приврзокот 213285

Прегледај го приврзокот 213287

А еве и уште еден:
Прегледај го приврзокот 213288

Прегледај го приврзокот 213289

Прегледај го приврзокот 213290

Прегледај го приврзокот 213286

До кога ќе се лажеме бе со вакви работи?
Слога и Шкендија не се македонски екипи и не ја преставуваат Македонија.
Ниту они сакаат да го прават тоа а ниту пак добар дел од македонскиот народ ги подржува овие екипи во европските купови.
Толку ли е тешко да се разбере ова?

Шкупи е појќе турски клуб зш екипаш,тренер,доктор сеа цакум пакум се турска линија :ROFLMAO:

Шкупи е формиран како клуб на Турците и тоа под име Зафер што на турски јазик значи „победа“. никогаш немал врска со Албанците кои подоцна им го земаат на Турците.

Елмас напаѓач o_O
По промашена формација од оваа мислам сега не направил до сега Мрмето.
Бог да чува и да брани.

Ај се надевам дека ќе се цитирам после дека сум згрешил ама чисто сумњам.

Мрме маме еба со промашени формации, одличен почеток имаше а во ова се претвори, најголем кривец за ако се испушти историска шанса !!

Мрме маме еба со промашени формации, одличен почеток имаше а во ова се претвори, најголем кривец за ако се испушти историска шанса !!
Realno edna od pogolema glupost mu e ova ... Kako moze be sega da ne go zema tosevski za na desen bek da go nema ni vo rezerva, A da go stavi Bejtulai na taa pozicija koj veke sve godini ne igra desen bek !

Елмас дете ти ако не одиграш го обравме бостанот

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Вакво вадење газ немам видено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom