In September 2015, he joined Premier League side Southampton before signing for Liverpool in January 2018 for £75 million, a world record transfer fee for a defender at the time.A VVD kako zvezda li dojde vo Pool? Mane? FIRMINO? Edino aj Salah da receme kako pozvucno ime dojde iako ne bese ni on super zvezda. Tie i sega nemaat status na super zvezdi sem mozda VVD i Salah, sredinata im e sostavena od fudbaleri koi se ispod radarot, ali zatoa celinata gi krasi i zatoa ostvaruvaat odlicni rezultati.
Tesko e da bides poglup od Sladoledot, za tvoe dobro ne probuvaj da go nadmines toj level.
Претпоставувам дека си запознат оти не смееш за политика да дрвиш на форумов. Т.е. сега гледам не е забрането, али јас уште сакам да го почитувам тоа .Легендата вели дека на секој месец дена се поставува истото прашање за мојот индентитет кој е оспоруван и споредуван со бивши членови, да не треба и јас да го сменам името во Северен Тролејбус...
Luka Jovic super zvezda li e? Vinicius Junior? Nikolo Barela?In September 2015, he joined Premier League side Southampton before signing for Liverpool in January 2018 for £75 million, a world record transfer fee for a defender at the time.
Liverpool have completed a world-record deal for Roma keeper Alisson.
But I see your point...
Глупиша е убаво име.Легендата вели дека на секој месец дена се поставува истото прашање за мојот индентитет кој е оспоруван и споредуван со бивши членови, да не треба и јас да го сменам името во Северен Тролејбус...
Ако со братот го смените името во Глупан-Кобе и Глупич, јас ќе го сменам во било кое од овиеГлупиша е убаво име.
Ако со братот го смените името во Глупан-Кобе и Глупич, јас ќе го сменам во било кое од овие
Глупимир, Глупоја, Глупослав, Глупољуб, Глупиша, Глупобус, Трибијани...
Ајде брате сега ќе ја видиме неговата статистика во Франција, опкружен со јаки играчи, тиња тимови се под 30 гола е чиста бламажа за таков калибар...Еве како не поздрави Икарди.Мене најискрено ми е многу криво за дечкото и му посакувам се најдобро.
Фала му на бога што не заврши кај лоповите,искрено ќе си каснев од курот
Прегледај го приврзокот 216534
Автоматски споено мислење:
пс. Да дополнам само,со какви теееешки мртваци беше опкружен откако дојде,а каква статистика...
Па ќе видиме колку шанса ќе добие покрај Кавани.Ајде брате сега ќе ја видиме неговата статистика во Франција, опкружен со јаки играчи, тиња тимови се под 30 гола е чиста бламажа за таков калибар...
Во најмала рака очекувам иста статистика како Кавани односно гол на скоро секој натпревар. Ако изигра 25 натпревари во сезоната барем 22 гола да имаПа ќе видиме колку шанса ќе добие покрај Кавани.
Ако тролаш - заобиколи ме.
Ако се инатиш у стил икарди не е нешто посебно -пак заобиколи ме
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Па изгледа и не биле толку теееешки мртваци ако успеал да набилда ваква статистика. Некој морал да игра за него или за Меси правиш муабет.Еве како не поздрави Икарди.Мене најискрено ми е многу криво за дечкото и му посакувам се најдобро.
пс. Да дополнам само,со какви теееешки мртваци беше опкружен откако дојде,а каква статистика...
Па и полошо не можеше да се опростиЕве како не поздрави Икарди.Мене најискрено ми е многу криво за дечкото и му посакувам се најдобро.