Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Легендата вели дека на секој месец дена се поставува истото прашање за мојот индентитет кој е оспоруван и споредуван со бивши членови, да не треба и јас да го сменам името во Северен Тролејбус...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
A VVD kako zvezda li dojde vo Pool? Mane? FIRMINO? Edino aj Salah da receme kako pozvucno ime dojde iako ne bese ni on super zvezda. Tie i sega nemaat status na super zvezdi sem mozda VVD i Salah, sredinata im e sostavena od fudbaleri koi se ispod radarot, ali zatoa celinata gi krasi i zatoa ostvaruvaat odlicni rezultati.

Tesko e da bides poglup od Sladoledot, za tvoe dobro ne probuvaj da go nadmines toj level.
In September 2015, he joined Premier League side Southampton before signing for Liverpool in January 2018 for £75 million, a world record transfer fee for a defender at the time.

Liverpool have completed a world-record deal for Roma keeper Alisson.

But I see your point...

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.550
Легендата вели дека на секој месец дена се поставува истото прашање за мојот индентитет кој е оспоруван и споредуван со бивши членови, да не треба и јас да го сменам името во Северен Тролејбус...
Претпоставувам дека си запознат оти не смееш за политика да дрвиш на форумов. Т.е. сега гледам не е забрането, али јас уште сакам да го почитувам тоа .
Па затоа ќе го дефокусирам твојот обид за пласирање на политичка дискусија каде што не и е местото, и ќе те прашам...
Што Северен? Северен пол ли?
Ма не бе друже, обратен пол си ти!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.198
In September 2015, he joined Premier League side Southampton before signing for Liverpool in January 2018 for £75 million, a world record transfer fee for a defender at the time.

Liverpool have completed a world-record deal for Roma keeper Alisson.

But I see your point...
Luka Jovic super zvezda li e? Vinicius Junior? Nikolo Barela?

Daj ne se prajte deka ne sfakjate ocigledni raboti, imate i net i oci i sve.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Глупиша е убаво име.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Глупиша е убаво име.
Ако со братот го смените името во Глупан-Кобе и Глупич, јас ќе го сменам во било кое од овие
Глупимир, Глупоја, Глупослав, Глупољуб, Глупиша, Глупобус...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ако со братот го смените името во Глупан-Кобе и Глупич, јас ќе го сменам во било кое од овие
Глупимир, Глупоја, Глупослав, Глупољуб, Глупиша, Глупобус, Трибијани...

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Еве како не поздрави Икарди.Мене најискрено ми е многу криво за дечкото и му посакувам се најдобро.
Фала му на бога што не заврши кај лоповите,искрено ќе си каснев од курот :D
img-472783.jpg
Автоматски споено мислење:

пс. Да дополнам само,со какви теееешки мртваци беше опкружен откако дојде,а каква статистика... :cuc: :cuc: :cuc:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Еве како не поздрави Икарди.Мене најискрено ми е многу криво за дечкото и му посакувам се најдобро.
Прегледај го приврзокот 216534

пс. Да дополнам само,со какви теееешки мртваци беше опкружен откако дојде,а каква статистика... :cuc: :cuc: :cuc:
Ајде брате сега ќе ја видиме неговата статистика во Франција, опкружен со јаки играчи, тиња тимови се под 30 гола е чиста бламажа за таков калибар...

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Ајде брате сега ќе ја видиме неговата статистика во Франција, опкружен со јаки играчи, тиња тимови се под 30 гола е чиста бламажа за таков калибар...
Па ќе видиме колку шанса ќе добие покрај Кавани.
Ако тролаш - заобиколи ме.
Ако се инатиш у стил икарди не е нешто посебно -пак заобиколи ме

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Па ќе видиме колку шанса ќе добие покрај Кавани.
Ако тролаш - заобиколи ме.
Ако се инатиш у стил икарди не е нешто посебно -пак заобиколи ме

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Во најмала рака очекувам иста статистика како Кавани односно гол на скоро секој натпревар. Ако изигра 25 натпревари во сезоната барем 22 гола да има

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

Па изгледа и не биле толку теееешки мртваци ако успеал да набилда ваква статистика. Некој морал да игра за него или за Меси правиш муабет.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181

Па и полошо не можеше да се опрости
Никаде поздрав за соиграчите, вакви такви они му ја набилдале статистиката, за вас фановите што сакавте да остане, само едно самобендисамо стори со својата стстистика, впрочем каков што и е ликот.

Аривидерчи Икарди, Интер има светла иднина

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Најбедно од се е што на сликата е гушнат со самиот себе, демек еве јас сам играв :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom