UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Го прашува дали Нејмар е завршена работа а овој му одговара дека сеуште НЕ :)
Автоматски споено мислење:

Досадни станаа со Нејмар веќе, поготово овие квази новинарите од Чирингито, секој ден менуваат статии во зависност на која нога ќе станат, и не само то, глупи теми отвараат, како на пример пред некоој ден како Нејмар кога играл против Реал во ЛШ го подгибнал Модрич и му рекол да пукни на Рамос и сега готово во Реал го преселија, свашта.
Циркузанти се знам, вклучувањата во живо им се драматизирање како да почнува трета светска. Само за изјавата ми беше, фала за преводот.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.346
Поени од реакции
19.811
Циркузанти се знам, вклучувањата во живо им се драматизирање како да почнува трета светска. Само за изјавата ми беше, фала за преводот.
Јас ги гледам кога не ме фаќа сон затоа што програмата после полноќ им почнува и како шо имам спомнато и порано има циркус доста кога ќе киксни некој од Реал или Барса, затоа што горе долу сите во студиото се или за едните или за другите, крв паѓа на сред емисија :)
Инаку мислам дека Нејмар сепак кај вас ќе заврши.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.412
Поени од реакции
26.410
За во Грција немаше ли организации од агенции за натпревари од ЛШ?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Кој неписмен ги ставил Атлетико-Јуве и ПСЖ-Реал да се играат во иста вечер? -.-' Трето и четврто коло кога играат групите А-Д се мртва до мртва утакмица.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Кој неписмен ги ставил Атлетико-Јуве и ПСЖ-Реал да се играат во иста вечер? -.-' Трето и четврто коло кога играат групите А-Д се мртва до мртва утакмица.
Па нека ја стават едната во 7 другата во 9, до толку ли е тешко да разберат дека така ќе е 100 пати подобро и за народот и за нив, дупла гледаност ќе имаат.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.482
Поени од реакции
4.647
Каде го има распоредот? Пушти слика или линк ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Некој од групава Г ќе влезе 1/4 финале сто посто. Можда и више

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.033
Ама се смееше дебелиов од Славија Прага, знаеше дека се сјебани до бескрај. :pos::pos:
Или дека ке намлатат пари од влезници заради атрактивни противници наместо мртваци од источна Европа што исто ќе ги здробат само што за ефтини пари.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Па нека ја стават едната во 7 другата во 9, до толку ли е тешко да разберат дека така ќе е 100 пати подобро и за народот и за нив, дупла гледаност ќе имаат.
Нема да направат така за жал, ни лани не правеа така..
Каде го има распоредот? Пушти слика или линк ?
На резултати. :D Од телефон сум моментално, затоа не ставам линк, ама отвори ја страната, најди Лига Првака натпреварување и оди на распоред.

Сигурно го има и на uefa.com

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Одлична група за Звезда, која што мислам дека на домашен терен на сите може да им земе бодови, додека за Олимпијакос ако може баш Гарсија да ги реши би ми било срцето исполнето и да му се посерее во уста на дебелиот грк.
Автоматски споено мислење:

69363072_755055488282663_8559745318416023552_n.jpg

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
@pixa

Те молам информирај за карти (макар и блок) кога ќе се појават...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom