Таман работа.Навика ..
Зошто ти пречи толку многу?![]()
Samo blok karti drugoto tesko da najdes, ili na crno po dupla cenaНекој што бил претходно карти за со баерн кај ќе може да се најдат
Баш сеа си пишав со колеги од Србија што се Ѕвездаши, ќе мораш да земеш блок за сите натпревари.Некој што бил претходно карти за со баерн кај ќе може да се најдат
Не е малце ризик да купуваш карта на црно, поготово да ја платиш солено картатаSamo blok karti drugoto tesko da najdes, ili na crno po dupla cena
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
И тие се продаваат за 2-3 часа, зошто не може онлајн него мора да чекаш ред пред стадион.Баш сеа си пишав со колеги од Србија што се Ѕвездаши, ќе мораш да земеш блок за сите натпревари.
Pa rizik e zatoa pisav samo blok.Zemi si fino lepo na edna ke ides, ako ne si vo moznost drugite sitni gi po regular cena i caoНе е малце ризик да купуваш карта на црно, поготово да ја платиш солено картата
Ne znam bi trebalo da ima onlajn, edino moze serverot da e preopteretenИ тие се продаваат за 2-3 часа, зошто не може онлајн него мора да чекаш ред пред стадион.
Лани никој од нас не успеа да земе карти баш поради тоа.
Лани немаше катаљарда посто.Ne znam bi trebalo da ima onlajn, edino moze serverot da e preoptereten
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Ова беше врвот