Комита Ултрас
Модератор
И оп следна трка Албон пред Макс 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Вкупно 22 трки за 2020, Хокенхајм исфрлен, ама Виетнам е тука...
Прегледај го приврзокот 216129
Автоматски споено мислење:
Ериксон е тука, ја паузира трката во Портланд на Индикар. Сеуште не се знае зошто е всушност тука, но според некои шушкања е дека Кими имал проблем со ногата, но сеуште ништо не е потврдено.
Прегледај го приврзокот 216131
Прегледај го приврзокот 216130
И Ботас останува во Мерцедес наредната година.
Окон во Рено!? А Хулк аут?
Вкупно 22 трки за 2020, Хокенхајм исфрлен, ама Виетнам е тука...
Ериксон е тука, ја паузира трката во Портланд на Индикар. Сеуште не се знае зошто е всушност тука, но според некои шушкања е дека Кими имал проблем со ногата, но сеуште ништо не е потврдено.
Еве го одговорот:
![]()
Се по список нивно, единствената трка кај што сите бевме хајпнати годинава беше Хокенхајм они ја исфрлаат. Виетнам ке имал трка .. со што да возат бе со Фиќковци еба ве глупаците глупи. За кого ке возат за циганите во Азија кои што поим немаат од автомобилизам ?Вкупно 22 трки за 2020, Хокенхајм исфрлен, ама Виетнам е тука...
И Ботас останува во Мерцедес наредната година.
Окон во Рено!? А Хулк аут?
Да бидеме искреини Хокенхајм е нај тапа од европскиве трки. Од кога ја пресекоа патеката на ништо неличи. Да беше оригиналната тогаш да. Дури мислам беше подобра и од Монца, ама ваква скратена е многу досадна и со право ќе ја шутнат.Се по список нивно, единствената трка кај што сите бевме хајпнати годинава беше Хокенхајм они ја исфрлаат. Виетнам ке имал трка .. со што да возат бе со Фиќковци еба ве глупаците глупи. За кого ке возат за циганите во Азија кои што поим немаат од автомобилизам ?
Ама секогаш има шанса за дожд таму, а дожд значи возбудување сеа во Виетнам зависи, ма да и таму може да се погоди монсунски период тогаш ке е интересноДа бидеме искреини Хокенхајм е нај тапа од европскиве трки. Од кога ја пресекоа патеката на ништо неличи. Да беше оригиналната тогаш да. Дури мислам беше подобра и од Монца, ама ваква скратена е многу досадна и со право ќе ја шутнат.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ако добро разбрав би имало 4 трки од по пример 10-12 круга и на тие трки би стартале по обратен редослед од местото во шампионатите?