Се прават со извекување на лимот со електромагнет. Тоа на сервис. Ама зависно од големината на дупчињата може да се појавуват прекршувања при извлекувањето но и тоа се средува.Имам дупчиња на Матизот од град што ептен почнуваат да ме нервираат кога ги гледам.Се праат ли бе на живци ми идат.И да , како ако се прават?
Јас знам еден цела кола му беше со кратери од град со големина на орев и пак ја направи и ја продаде.
И најбитно треба после измените да може колата да ја поминеш на атест за да можеш да ја возиш. Гледај кој ќе ти ја прави да не биде за џабе после да не можеш да ја поминеш на атест. Ако веќе почнуваш да ја преправаш прво обрати се до машински на атест и таму ќе ти кажат што се треба да направиш за да може колата потоа да ја возиш.
Денеска потполно ве измачив јас со моите луди идеи.
Ај одприлика некој да каже колку одприлика би чинела една ваква операција.Ептен ми се свиѓа на изглед,една ваква ја средуваш тип-топ и младолички убаво да изгледа ја правиш без многу тракатанци и пластики и си имаш топ кола за низ град...според мене де.
Имаше едно такво црвено фичо низ градов.