- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.112
- Поени од реакции
- 19.515
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Автоматски споено мислење:
Ко синкир на кафе заедно одат, Момо, него мајка му дома не го вика Момо ние Момо ќе го викамеМомо е врвот мислам
Sent from my iPhone using Tapatalk
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ко синкир на кафе заедно одат, Момо, него мајка му дома не го вика Момо ние Момо ќе го викамеМомо е врвот мислам
Sent from my iPhone using Tapatalk
Мене не ми смета да одам во кујна, современ лик од 21ви век треба да знае да свари нешто повеќе од 3 јајца у лонец. Муабетот е дека умараш за нешто што не треба да умараш, па најлесно ми е да ти пуштам некој лонец, барем за нешто да бидеш корисна пошто по форумов често бладашСо тие кратенки Момо, Поч повеќе тебе ќе те личи во кујна
Андре Љуљаш БуљашKoga sme kaj kratenkive AVB ke e sekogas za Andre Villas Boas![]()
Да не бидам некултурен ама знаеш колку ме заинтересира дали ти разбираш јас ако пишам Момо па да не знаеш дека зборам за Мохамед Салах?Јас само пишав дека дебилно изгледа кога ги изговарате така, остави ти тренерите како ги викаат и нивните соиграчи, да не прајме муабет па шо пола на форумот тука не ни знаат за кој играч станува збор кога ќе го напишите скратено ама добро ако ви е филм терајте така![]()
Пази јас да не бидам некултурна како шо знаеме ние БитолчаниДа не бидам некултурен ама знаеш колку ме заинтересира дали ти разбираш јас ако пишам Момо па да не знаеш дека зборам за Мохамед Салах?
Поготово, ти најде да се буниш, го труеш форумов со курч твитови на шпански, небаре мајчин јазик ни е тука па мора да разбирам.
Нејсе, не умарај за глупости и оди цмиздри по Гризман у темана за Ла Лига.
Пази јас да не бидам некултурна како шо знаеме ние Битолчани
Кога постирам твит на Шпански горе долу во кратки црти се трудам да го објаснам твитот во кратки црти а не дека морам.
Исто кога сме кај кратенките ќе дојди некој шо не прати толку ПЛ и пола саат ќе се чуди кој/која е ТАА или пак ВВД.
Нејсе, не умарај за глупости и оди цмиздри по Гризман у темана за Ла Лига.
Остај, има полоши како Мили пример. Иначе овој Едерсон амерички фудбал играл денес, и само жутКој ви е филмот бе со овие кратенките, Поч, јебао вас Поч
Ајде гледам дека ова се однесува на мене, иако не си ме цитирал.Инаку Покетино бил тежок флоп.Човеков лани без засилувања стигна во ТОП4 (на крај попуштија плус играше без повредени играчи) и до финале на ЛШ. Сега што сеуште нема трофеј не значи дека е лош тренер. И Ферги немаше трофеј неколку сезони, па после се е историја...
Е како бе помалку, кога во сите слотови имаш утакмица во живо?Мене ми се чини дека ова сезона Спортклуб има помалку директни преноси од Премиер лига во споредба со минатите сезони.
Рече така му се чини, не дека стварно е така.Е како бе помалку, кога во сите слотови имаш утакмица во живо?