Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
еј еве едно прашање на поставам и да го одговорат поискусните: На колку километреи се менува ребраст каиш ( не мора точна бројка така заокружена кажете )

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
еј еве едно прашање на поставам и да го одговорат поискусните: На колку километреи се менува ребраст каиш ( не мора точна бројка така заокружена кажете )
50000 километри или 5 години старост доколку не поминеш во меѓувреме 50000 км.

Член од
1 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
5
Струмикс поминуваш ли ти низ Валандово да се видиме сакам.Сакам некој совет да ми дадеш што да правам со колата.Ако поминуваш ќе договориме ќе се видиме,ќе ја донесам и колата

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Пиши Ники тука што треба ќе помогнеме :)
Засега, патот барем до средината на јануари не ме води накај Валандово.

Член од
1 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
5
Пиши Ники тука што треба ќе помогнеме :)
Засега, патот барем до средината на јануари не ме води накај Валандово.
ОКС Епа тогаш накај Јануари.хех живо си е живо нели.ќе се чуеме позз

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Постов направи недела и нешо и никој не ми одговорил бе :raz: Ке ви се скарам бе :icon_lol::icon_lol: не не не се караме ама ај некој нека каже бе:icon_lol:.
Odmrznuvac za bravi, kaj mene se pakuvani po 50ml, 120 denari mislam deka bea.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
264
Поени од реакции
72
Има ли некој на форумов што во скоро време направил увоз на половен автомобил од странство?
Да каже искуство како се давачките, отприлика ги знам кои се и колку се ама ме интересира конкретен случај некој да не има.

Благодарам.

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
дали смеам да ја исперам машината на колата со млаз вода ( е фатила ептен прљавштина прашина и слично ) се работи за дизел мотор ???

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
треба со топла или млака вода да се пере....мислам дека не ти треба млаз,само крпа со топла вода :toe:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Кој знае да ми каже, Лексус кој увезува во МК? И нешо веб страна ако имаат. Видов еден Лексус вчера, ама ептен ми се свиде....не знам ни шо модел е :(

Член од
27 септември 2008
Мислења
375
Поени од реакции
24
Не сум сигурен,но мислам дека авто дилерот на Тојота во Скопје увезува лексуси.Поздрав!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Lexus е луксузна Тојота за амерички пазар. Нешто како Мајбах на Мерцедес. Треба да прашаш во увозникот на Тојота, треба тие да имаат инфо кој увезува, ако не се тие.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Лексуси би требало да увезува Тојота, во Кавадарци сега има еден GS450h, хибрид :) со бензински мотор од 450 КС... наведена потрошувачка демек 7,9 литри. Немам зборови за машината (секако мора и да е скапа)

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Увезува тојота скопје лексуси 100% по порачка ги носат. Максимален рок на испорака 3 месеци

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Заборавив уште нешто,
во градот, освен GS-от, има RX300 и IS250... Плус се врткаше еден бел IS на скопски таблици, така да ги има во Македонија :)

Kajgana Shop

На врв Bottom