Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па дипломирала 2010 г. Веројатно имала 22-23 г. тогаш. Плус 9 до денес.. малку над 30 треба да има.30 преку сила да има. Може на фаца изгледа постаро ама гласот и е апла детски.
Нина од Групер има 32 години, не ми е јасно да имаш бизнис а да одиш министер да бидеш, ама изгледа не им оди баш најдобро...30 преку сила да има. Може на фаца изгледа постаро ама гласот и е апла детски.
Мислам дека нејзе преизразената амбициозност ја јаде. Не верувам да не им оди баш добро кога отворија и на Косово пролетоска.Нина од Групер има 32 години, не ми е јасно да имаш бизнис а да одиш министер да бидеш, ама изгледа не им оди баш најдобро...
Имаш бизнис и со функција го подобруваш бизнисот. За 48 саати цела земја дозна за Групер и Нина. Неплатен маркетинг.Нина од Групер има 32 години, не ми е јасно да имаш бизнис а да одиш министер да бидеш, ама изгледа не им оди баш најдобро...
Изгледа навистина Нина Ангеловска ќе биде министерБез навреда кон девојчето ама како вака се нафаќаат да водат дел од државен апарат, секоја им чест. Смеењето е повеќе и насочено кон тие што ја собрале, ако ова не е доказ дека не остана никој писмен во државава, не знам што е.
Во УСА и да стават, државата има моќен апарат, многу прекалени волци, советници, експерти, агенции, мрежи... нема многу да се забележи, сем можеби гафови.И БЦ беше таа возраст кога стана премиер, и Љубпчо тука негде, и Грујо кога стана министер за финансии, и газда Зеко како градоначалник на Струмица. Од вакви вундеркинди отиде у к-рац државата.
Замисли во УСА да стават 29-годишник за Државен секретар. Незамисливо нели.
Талат ќе вади зоља кога ќе слушне „шип“ (citizenSHIP)Чекај да стигне моментот кога на Зокита, Манулач и Талат ќе фати да им објаснува што е e-citizenship, бурлески ќе биде.
Ајде сега на цал глас-Нема правда нема мир,Нема правда нема мир!Вака е подобро
Не не' чепкај се спремаме за 2020 пак ќе пука трампчо.
Мислам дека е крајно време СДСМ да ги ангажираат блогериве од Велес ...