Па дипломирала 2010 г. Веројатно имала 22-23 г. тогаш. Плус 9 до денес.. малку над 30 треба да има.30 преку сила да има. Може на фаца изгледа постаро ама гласот и е апла детски.
Нина од Групер има 32 години, не ми е јасно да имаш бизнис а да одиш министер да бидеш, ама изгледа не им оди баш најдобро...30 преку сила да има. Може на фаца изгледа постаро ама гласот и е апла детски.
Мислам дека нејзе преизразената амбициозност ја јаде. Не верувам да не им оди баш добро кога отворија и на Косово пролетоска.Нина од Групер има 32 години, не ми е јасно да имаш бизнис а да одиш министер да бидеш, ама изгледа не им оди баш најдобро...
Имаш бизнис и со функција го подобруваш бизнисот. За 48 саати цела земја дозна за Групер и Нина. Неплатен маркетинг.Нина од Групер има 32 години, не ми е јасно да имаш бизнис а да одиш министер да бидеш, ама изгледа не им оди баш најдобро...
И БЦ беше таа возраст кога стана премиер, и Љубпчо тука негде, и Грујо кога стана министер за финансии, и газда Зеко како градоначалник на Струмица. Од вакви вундеркинди отиде у к-рац државата.Изгледа навистина Нина Ангеловска ќе биде министер Без навреда кон девојчето ама како вака се нафаќаат да водат дел од државен апарат, секоја им чест. Смеењето е повеќе и насочено кон тие што ја собрале, ако ова не е доказ дека не остана никој писмен во државава, не знам што е.
Во УСА и да стават, државата има моќен апарат, многу прекалени волци, советници, експерти, агенции, мрежи... нема многу да се забележи, сем можеби гафови.И БЦ беше таа возраст кога стана премиер, и Љубпчо тука негде, и Грујо кога стана министер за финансии, и газда Зеко како градоначалник на Струмица. Од вакви вундеркинди отиде у к-рац државата.
Замисли во УСА да стават 29-годишник за Државен секретар. Незамисливо нели.
Талат ќе вади зоља кога ќе слушне „шип“ (citizenSHIP)Чекај да стигне моментот кога на Зокита, Манулач и Талат ќе фати да им објаснува што е e-citizenship, бурлески ќе биде.
Ајде сега на цал глас-Нема правда нема мир,Нема правда нема мир!Вака е подобро
Не не' чепкај се спремаме за 2020 пак ќе пука трампчо.
Мислам дека е крајно време СДСМ да ги ангажираат блогериве од Велес ...