Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Уште една ќе излезе зимоска.Зар уште излагаат нови сезони?![]()
Уште една ќе излезе зимоска.Зар уште излагаат нови сезони?![]()
Јас гледав до почеток на четврта сезона, таму негде мислам дека доста од овде ја откажавме, а се сеќавам дека темата тогаш си беше активна.Уште една ќе излезе зимоска.
Тапа стеЈас гледав до почеток на четврта сезона, таму негде мислам дека доста од овде ја откажавме, а се сеќавам дека темата тогаш си беше активна.
Од досада скоро ја репризирав, дел од сезоните се одлични. Ама некои се многу лоши особено 3та.Добро луѓе, јас сум ќора или никој на форумов не ја следи Homeland? Од сезона во сезона е се подобра, Клер Дејнс е страшна актерка, да глумиш биполарен не е воопшто лесно. Друго е што не е типично американско срање во стил "го спасуваме светот". Обелоденети се многу гадости на САД на Блискиот Исток.
Јас имам гледано до 4та сезона и треба да ја продолжам дефинитивно. Ретко има толку добра комбинација на психолошка драма и политички трилер и плус да не се хероизира улогата на Америка во моменталниве војни.Добро луѓе, јас сум ќора или никој на форумов не ја следи Homeland? Од сезона во сезона е се подобра, Клер Дејнс е страшна актерка, да глумиш биполарен не е воопшто лесно. Друго е што не е типично американско срање во стил "го спасуваме светот". Обелоденети се многу гадости на САД на Блискиот Исток.
Пред 2 дна почна да гу гледам до 7еп сам , сг за сг е солидна па ке виду натамоДобро луѓе, јас сум ќора или никој на форумов не ја следи Homeland? Од сезона во сезона е се подобра, Клер Дејнс е страшна актерка, да глумиш биполарен не е воопшто лесно. Друго е што не е типично американско срање во стил "го спасуваме светот". Обелоденети се многу гадости на САД на Блискиот Исток.
Не дека претходната не беше мизеријаКојзнае каква мизерија ќе биде ова![]()
За тоа време и на наша тогашна возраст?Не дека претходната не беше мизерија![]()
Незнам ја на Rebelde Way сум израснат.За тоа време и на наша тогашна возраст?
Топ!
Заради глумата на Zendaya иГледа ли некој Euphoria на HBO? Прилично fucked up thing! И дефинитивно не е за помали од 18.
Незнам ја на Rebelde Way сум израснат.