- Член од
- 14 ноември 2013
- Мислења
- 7.398
- Поени од реакции
- 23.225
He-Man.....
He-Man.....
Нoлaн,Тaрaнтинo и Брaќaтa Кoен се ценети зaтoa штo знaaт дa нaпишaт и oргинaлни сценaријa,нo сепaк нaрoд пoвеќе се пaли и сaкa дa гледa нештo другo.
Nah, џабе ќе се нервирате.Ние што ја немаме читано книгата и играно играта да ја гледаме The Witcher?
Ја имам читано првата книга и сесрдно се надевам дека нема да биде како неа.Ние што ја немаме читано книгата и играно играта да ја гледаме The Witcher?
BarryАјде препорачајте некоја квалитетна ongoing серија. Black Mirror добра е? Не ми се отвара темава, може полна е со спојлери
Да ама не ти мења многу и да ја отвориш темата, секоја епизода е различно сценариоАјде препорачајте некоја квалитетна ongoing серија. Black Mirror добра е? Не ми се отвара темава, може полна е со спојлери
Одлична е. Некои епизоди повеќе, некои помалку. Првата може да те одврати од намерата да ја гледаш, ама биди упорен. Не мора да значи ако една нема да ти се допадне, и другите нема. Секој си има свои омилени епизоди, убеден сум дека и ти ќе најдеш, барем неколку, што ќе ги сметаш за незаборавни.Ајде препорачајте некоја квалитетна ongoing серија. Black Mirror добра е? Не ми се отвара темава, може полна е со спојлери
Black Mirror, Breaking Bad и Game of Thrones.Ајде препорачајте некоја квалитетна ongoing серија. Black Mirror добра е? Не ми се отвара темава, може полна е со спојлери
Секој си има свои омилени епизоди
Втората е прејака епизодавтората најлоша според мене
Одлична е. Некои епизоди повеќе, некои помалку. Првата може да те одврати од намерата да ја гледаш, ама биди упорен. Не мора да значи ако една нема да ти се допадне, и другите нема. Секој си има свои омилени епизоди, убеден сум дека и ти ќе најдеш, барем неколку, што ќе ги сметаш за незаборавни.
Други, ongoing, одлични: Dark, La Casa de Papel, Westworld, The Crown па и The Handmaid's Tale.
И мене ми е една од поубавите.Втората е прејака епизода
Гледај, гледај. Ќе стигнаш до Shut Up and Dance, па до Kill the DJ...
Зар уште излагаат нови сезони?Добро луѓе, јас сум ќора или никој на форумов не ја следи Homeland? Од сезона во сезона е се подобра, Клер Дејнс е страшна актерка, да глумиш биполарен не е воопшто лесно. Друго е што не е типично американско срање во стил "го спасуваме светот". Обелоденети се многу гадости на САД на Блискиот Исток.