Фудбалски/трансфер дискусии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Среќа трансфер роков завршува неделава, иначе Јунајтед ќе го поврзеа со уште 20 играчи.
Порано Милан и Интер беа синоним за вакви гласини, ова лето незаменлив е Јунајтед.
Затоа не се чита од штогоде медиуми. Дакер е прилично веродостоен и кога веќе Дибала пропадна има смисла потегот, само што ова е веројатно проба дали Леви ќе го даде за дампинг цена или уште си седи на 130 милиони. Како и да е, има уште 48 часа, не очекувам повеќе нови играчи.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.408
Поени од реакции
26.401

Liverpool winger Harry Wilson is on his way to Bournemouth for a medical and to finalise a season-long loan move.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Мене не ми е јасно кој им е планот на Јунајтед со Лукаку моментално. Очигледно планираат да го пуштат, ама кој би земале како замена? Еве Манџукиќ беше океј и евтина опција, ама од Јуве ќе им откажат ако овие не го договорат Дибала (а најверојатно нема), Тотенхем стварно не ми се верува да го даде Ериксен на 3 дена пред крај на трасфер периодот. Освен ептен ако не напне овој, ама дури ни тогаш.

Други опции не ни гледам, освен некако да се договорат со Интер да прават замена за Икарди, ама за него нема никакви шпекулации за тим надвор од Италија, така да и таа опција не ми е многу веројатна.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Го исшутираа да тренира со Андерлехт ама затоа една повреда на Рашфорд/Марсијал и ќе се чешаме.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
12.812
Руни од ДЦ во Дерби, ќе му биде играч-асистент на Филип Коку.
Трансферот ќе биде договорен сега, а Руни ќе дојде во Дерби во јануари.

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Мене не ми е јасно кој им е планот на Јунајтед со Лукаку моментално. Очигледно планираат да го пуштат, ама кој би земале како замена? Еве Манџукиќ беше океј и евтина опција, ама од Јуве ќе им откажат ако овие не го договорат Дибала (а најверојатно нема), Тотенхем стварно не ми се верува да го даде Ериксен на 3 дена пред крај на трасфер периодот. Освен ептен ако не напне овој, ама дури ни тогаш.

Други опции не ни гледам, освен некако да се договорат со Интер да прават замена за Икарди, ама за него нема никакви шпекулации за тим надвор од Италија, така да и таа опција не ми е многу веројатна.
како може од Јуве да им откажат, логички е Манчестер да нејке да го купи Манџукич доколку не се договорат со Дибала а не обратно, си помешал брзини.. Го имате Лукаку и пошто ќе го трампате со Дибала го зимате Манџукич за замена за Лукаку, доколку не го договорите Дибала и остане Лукаку ондак кој к.. ви е Манџукич... :popce::popce::popce:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
WOOOOOOW Мората пропо, игра во некоја селска лига во некој мртов Атлетико, Лукаку пропо ќе лупнат 80 милиони на него... Каде ли стигнаа само, сега ќе ги цитираат во заборавени играчи темата.
Иако ваљда на следната страна си ми го видел постот ипак да се цитирам:
Инаку да одговорам на прашањето кај се Лукаку и Мората сега...
Едниот тренира со Атлетико, а другиот со Андерлехт :D

Тоа ми беше муабетот, се дебатираше како двајцата ќе бидат главни напаѓачи на Челзи и Јунајтед, а ништо не испадна од тие трансфери, така да сите тие испишани страници паѓаат во вода пошто ниту еден не се прослави со трансферот :(

Не ми беше постот од аспект на играчите, фала богу не се стари.
Од аспект на фановите кои се расправаа кој со Челзи/Јунајтед ќе има подобар успех и кој ќе даде повеќе голови во Премиер Лига ми беше.

Толку расправии за тоа дали Челзи или Јунајтед направиле бољи трансфер а на крај и двете екипи после 2 сезони ќе ги продадат и ќе играат во друга лига.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Ова у Јунајтед граѓанска непослушност, ко Бране што сакаше да праи на времето, им се дешава со ѕвездиве:)
Херера им кидна без чао, Де Геа триста услови за потпис, Погба грб го болело утредента играл таму со младинците, Лукаку си тренира со Андрлехт лабавица, Санчез клавир више тренира ... :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
како може од Јуве да им откажат, логички е Манчестер да нејке да го купи Манџукич доколку не се договорат со Дибала а не обратно, си помешал брзини.. Го имате Лукаку и пошто ќе го трампате со Дибала го зимате Манџукич за замена за Лукаку, доколку не го договорите Дибала и остане Лукаку ондак кој к.. ви е Манџукич... :popce::popce::popce:
Доколку не го договориме Дибала, Лукаку многу веројатно ќе оди во Интер само за пари. Сега сфаќаш ли што сакам да кажам?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Херера им кидна без чао, Де Геа триста услови за потпис
Те молам објасни ми ги овие две работи :) Какво е тоа киднување без чао и кои се тие услови на ДДГ?

Kajgana Shop

На врв Bottom