кај го виде ова, на Упамецано му бараат 70мРугани еееееј Ругани, му бараат 70м
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кај го виде ова, на Упамецано му бараат 70мРугани еееееј Ругани, му бараат 70м
@Uli Hoeneß не е тоа Ференцварош, туку МОЛ Фехервар т.е бивши Видеотон. Ференцварош е друга е екипа.

За Лестер ќе бидат по 60 милиони секој. Ко на Интер што им памти Вудворд за Перишиќ.Џонс и Смолинг во пакет нека ги земат Лестер за 15м, најевтина опција.
Вулвси ќе земат едно од првите 5 места, штета што не го зедоја Моисе од Јуве.
Шипки варени, 6то место им е премија, ама не личи дека Челзи и Арсенал ќе кикснат толку многу да бидат надвор од топ 6.Ваљда нема Лампард да ја уплеска толку.Вулвси ќе земат едно од првите 5 места, штета што не го зедоја Моисе од Јуве.
Во ниту еден универзум неможи Евертон или Волфс да бидат во Топ 6..15 бода разлика минимум ќе биди од 6-тиот до 7дмиот...не гледам како Арсенал,Јунајтед или Челзи би биле седми..теорија нема
Ругани 70? Кај го виде ова... Абе 30 милиони да се најде некој да даде земам и бегам да сум на место од управава.Ругани еееееј Ругани, му бараат 70м
U gz ke go bacam Paratici ako go prodade za 70Ругани 70? Кај го виде ова... Абе 30 милиони да се најде некој да даде земам и бегам да сум на место од управава.
Сакаш кај мене еве одма, не се брукај молим теКај е најголема квотата дека Волвс топ 4 ќе завршат, сега му е мајката да се напрај некоја банка
греота си ќе те осиромашамСакаш кај мене еве одма, не се брукај молим те