STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.679
- Поени од реакции
- 14.561
Некој друг ти пишува од акаунтот. Вистинскиот Донев не знае да размислува. Фејк пост.Размислив
Некој друг ти пишува од акаунтот. Вистинскиот Донев не знае да размислува. Фејк пост.Размислив
Нема врска ова на Барселона мислам за плати им оди над 80% од годишните приходи. Кај Баерн е 60%. ВО Баерн најплатени се Левандовски со 16,17 мил бруто и МИлер со 15 мил бруто. Еден Крос зима 12,13 мил нето плата што претвара во 25 мил бруто да не почнам да ги набројувам Рамос,Пике,Гризман,Роналдо,Меси и други играчи што зимаат преку 20 мил бруто.320m mislam bese lani. Za 20 igraci a ne za 30 i poke koi gi ima vo Angliskite klubovi.
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
Toj Robben sto ne bese sreken deka odi vo Baern? Ima javni izjavi tuku nemase kade. Ribery od Marsej ne bese togas uste top igrac za koi bi se interesirale drugite golemi. Od posle sekoja cest za dvajcata imaa fenomenalni karieri vo Baern ama sporedbite so Sane se smesni.Исто како и Рибери и Робен што беа улави тогаш па се преселија во Баерн и беа едни од најдобрите офанзивни крилни играчи, освоија ЛШ и оставија белег.
Така тогаш исто фанови на Арсенал истото го збореа за двајцата зошто Робери го одбрале Баерн. Убаво ме потсети на тие години што се збореше тогаш како истото сега и ти што го зборуваш за Сане)
никад никој не зборувал такво нештоИсто како и Рибери и Робен што беа улави тогаш па се преселија во Баерн и беа едни од најдобрите офанзивни крилни играчи, освоија ЛШ и оставија белег.
Така тогаш исто фанови на Арсенал истото го збореа за двајцата зошто Робери го одбрале Баерн. Убаво ме потсети на тие години што се збореше тогаш како истото сега и ти што го зборуваш за Сане)
Gledaj celokupniot budzet a ne poedinci i ke vidis deka Baern so platite e na isto nivo ko drugive. Baern ako dava 60% a Barsa 80% za plati, mozebi, poke rizik odi Barsa ama zatoa e pouspesen. E sega odberi koj ima podobra politika.Нема врска ова на Барселона мислам за плати им оди над 80% од годишните приходи. Кај Баерн е 60%. ВО Баерн најплатени се Левандовски со 16,17 мил бруто и МИлер со 15 мил бруто. Еден Крос зима 12,13 мил нето плата што претвара во 25 мил бруто да не почнам да ги набројувам Рамос,Пике,Гризман,Роналдо,Меси и други играчи што зимаат преку 20 мил бруто.
У што е поуспешна барселона од баерн??? У последниве 5,6 години откако почнаа да фрлаат милиони место порано коа беше Пеп???Gledaj celokupniot budzet a ne poedinci i ke vidis deka Baern so platite e na isto nivo ko drugive. Baern ako dava 60% a Barsa 80% za plati, mozebi, poke rizik odi Barsa ama zatoa e pouspesen. E sega odberi koj ima podobra politika.
Баерн направија голема утка што не направија транзиција навреме НО и сеа се 2,3 добри трансфери до врвот. Нека ги земат Сане уште еден крилен играч и еден средина и одма ќе се свртат работите. А и сигурно Хаверц и Вернер се пазарени уште сеа за наредната година. Баерн може да има полош период но секад ќе биде на врвот.Ми се допаѓа што го потценуваат Баерн и што толку ниско го спуштаат.Што се потценуваат играчи како Тиаго, Кимих, Ноер, Суле, Лукас Ернандес, Павар, Алаба, Горецка, Толисо, Коман, Лева и Гнабри како да не постојат.
Па Баерн и во времето на Прањиќ играше клучна улога во ЛШ и не беше потценуван од топ тимовите, не па сега. Добро за фудбалски следачи кои се ограничени како Донев биле и тогаш потценувани. Не викам не.
Не зборував за фанови од Кајгана туки општо имам повеќе пријатели што се фанови на Арсенал. Рибери се покажа тогаш на ЕП и имаше голем интерес за него исто како и за Лука Тони кој беше најдобар стрелец во Серие А. Робен година подоцна дојде. Знам тоа а и нема веза дали во иста година дојделе. Муабетот ми е дека се чудеа многу фанови на други екипи како тоа се одлучија за Баерн. А ти како фан на Арсенал ме потсети на тие години исто со потценување како тогаш од страна на повеќе фанови на Арсенал особено (не од Кајгана) бидејќи и Арсенал беше во трка за Рибери како и многу клубови.никад никој не зборувал такво нешто
ко прво ги купивте во различни години, Рибери беше надежно крило од Марсеј, а Робен стаклен отпадок од Реал, чисто сумњам дека некој пишал нешто на форумов за нив и нивната одлука да играат во Баерн.
ко второ тогаш беа други времиња, Бундесот не беше до волку тиња.
ко трето не си бил член на форумов кога се случија трансферите.![]()
Добро знам дека не си имал 7 годинки тогаш кога Рибери се покажа во Марсеј последната сезона за да летото на ЕП одигра исто супер и беше еден од најдобрите ама ако не си прател фудбал активно тогаш не мора да кажуваш глупости како тоа ниту еден голем клуб не го сакале Рибери па и Лука Тони. Немој молим те такви празни и без веза муабети да пушташ и од инатToj Robben sto ne bese sreken deka odi vo Baern? Ima javni izjavi tuku nemase kade. Ribery od Marsej ne bese togas uste top igrac za koi bi se interesirale drugite golemi. Od posle sekoja cest za dvajcata imaa fenomenalni karieri vo Baern ama sporedbite so Sane se smesni.
Што се смееш бe? Со ПСЖ се јадат во кој повеќе да choke-не. Види последниве 5 години во која рунда испаѓале екипите, а не да ме цититаш со дегенскокако некој што до сега броел до 100 000 во Играчница.
Ова е еден од најсрамните постови во историјата на форумот. Значи ќе повторам, ФОРУМОТ, не подфорумот фудбал, него општо цел форум. Сити моментално е класи над Баерн, не тропај глупости да му ебам мајката бе Стелт, ко мало дете да си. Не само Сити, има клубови што се апла над Баерн во моментов, срамота е вакво нешто да кажеш.Како помалку шанси за европски трофеи? Во никој универзум Сити нема подобри шанси за освојување ЛШ од Баерн.
Јас поима немам ни кај да побарам, а ти си знаеш па ај ако не те мрзи кажи ми какви се квотите за шампион во ЛШ за Сити и Баерн. Баш ме заинтересира поради муабетовОва е еден од најсрамните постови во историјата на форумот. Значи ќе повторам, ФОРУМОТ, не подфорумот фудбал, него општо цел форум. Сити моментално е класи над Баерн, не тропај глупости да му ебам мајката бе Стелт, ко мало дете да си. Не само Сити, има клубови што се апла над Баерн во моментов, срамота е вакво нешто да кажеш.
Колку ниско? Ти мислиш дека Баерн е од појак од: ПСЖ, Сити, Ливерпул, Барса, Атлетико, Јувентус и еве ајде и Реал иако и они се во некоја транзиција? Јас мислам дека моментално не е ни близу овие екипи, прво немаат добар тренер, второ у управа им се дешаваат срања во врска со трансферите еве второ лето по ред, лани ништо посебно не купија, годинава се сељачат со јавни врбувања на играчи, у стилот на Барса.Ми се допаѓа што го потценуваат Баерн и што толку ниско го спуштаат.Што се потценуваат играчи како Тиаго, Кимих, Ноер, Суле, Лукас Ернандес, Павар, Алаба, Горецка, Толисо, Коман, Лева и Гнабри како да не постојат.
Па Баерн и во времето на Прањиќ играше клучна улога во ЛШ и не беше потценуван од топ тимовите, не па сега. Добро за фудбалски следачи кои се ограничени како Донев биле и тогаш потценувани. Не викам не.
Моментално според некои кладилници вака идат по редослед: Сити, Ливерпул, Барса, ПСЖ, Реал, Јуве па тек Баерн. (Јуве и Реал се со исти шанси/квоти)Јас поима немам ни кај да побарам, а ти си знаеш па ај ако не те мрзи кажи ми какви се квотите за шампион во ЛШ за Сити и Баерн. Баш ме заинтересира поради муабетов![]()