Е не, со Балканец ќе се заебаваат. Море тепај таму, да не му ни текне уште еднаш.
ChillКој беше тој што се пријави за тема?
Ако не биде отворена до недела, отварам јас.
Али реакцијата на Озил „Беж`те ноге усрала вас гузица “Е не, со Балканец ќе се заебаваат. Море тепај таму, да не му ни текне уште еднаш.
Затоа што традиција е да се отвараат по договор а не ко пиченце на кварно. Не е воопшто битно кој член е, се додека е ствар на договор.Зашто толку значење давате на тоа кој ќе ја отвори темата за новата сезона? Нели има веќе една отворена, зашто едноставно не ја оставите таа?
Се пишува дека и жена му Амине била у колата,па ваљда сакал да ја заштити и неа ....Али реакцијата на Озил „Беж`те ноге усрала вас гузица “
Не, не мислев да остане една тема за сите сезони.Што ве тркалам бе 2020 јас ја отварам а воедно и затварам
И гласам за предлогот на дани една тема за сите сезони, ама па од аспект за полесно наоѓање на некои бисери е боае коа се различни теми
Мочано фиктивно правило на форум не можеме да почитуваме ама ќе оправаме држава на интернет и ќе објаснуваме како истата треба да се водиНе, не мислев да остане една тема за сите сезони.
Туку знам имаше веќе отворено тема за 2019/20 (затворена или избришана е), а сега се дискутира нова да се отвори.
Само тука се дешава тоа. Но ајде, да не кршите традиција
hhSeedno za temata,samo go cekam moeto dete mkgunner da ispojade gomna za Junajted,mososvoimese plasirame u LS gohohohohodinava.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Да сум на место на @dragonsky сеа ќе почнам и за форумов мемиња да правам.Мочано фиктивно правило на форум не можеме да почитуваме ама ќе оправаме држава на интернет и ќе објаснуваме како истата треба да се води