- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Бербери полно по сокачиња имаш низ Тетово бар за тоа не е проблем
Не ми беше поентата бербери туку дека некој објекти како тој трговски на пазарот и трговскиот на плоштад се малку запуштени.Бербери полно по сокачиња имаш низ Тетово бар за тоа не е проблем
Важи, ќе средиме.Vero кај Remall е пола затворен (делот кај што са Млечни производи) и најверојатно или горе или у подрумоскиот дел (не знам дали има таму подрумски дел) ќе биде Jamboо.
Би било добро да среда малку и фасада и паркингот со бекатонкете. Ептен зезнато е на паркингот да се гура количка до кола.
Важи, ќе средиме.
Moj predlog Elenor Agencija za nedviznosti. Odma karshi pazar kaj Hartija Komerc e. Dolgo vreme imame sorabotka so niv, i sme prezadovolni.Здраво, да прашам дали можите да ми посочите некој официјален извор за цена за закуп н продажба на змјиште и деловен простор во Општина Тетово.
Или ако немате официјален, нешто неофицијално од агенции и слично.
Децава карши пазар како се викаја, Феникс нешто.Да препорачате добар мајстор за телефони? Да ми смени батерија треба..
Уште количињата са тамо? Нели мислам дека ги префрлија. Или пак не им иде бизнисот тамо.Сигурно ваков пост сум пишувал и предходното лето а и сега ќе пишам.
Секое лето кога доаѓаат и странциве и иселенициве хаос е Тетово. Брмчат со колете, гужва у собраќај, не се почитува ништо, ѓубре насекаде... Додека пак секое лето а и воопшто на ништо не личи плоштадот. Плоштад ли е или луна парк? Фали уште да се стави во среде една голема вртелешка или рингишпил таман ќе си одговара. Што убав си беше порано сега го уништија.
Од година во година Тетово се бетер станува. Ужасно е.
Да уште се, пред некоја период ги тргнаја од плоштад па по краток период се вратија. Ужасен е плоштадот рамна писта авионска ништо нема, а од страна и тоа што има клупи тревата е изгорена, ѓубре од семки и сладолед што се јаде во лето.Уште количињата са тамо? Нели мислам дека ги префрлија. Или пак не им иде бизнисот тамо.