Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Aма мене ми го нема ни како канал вопшто у листава а кога прашав Телеком по телефон ми рекоа укината е дури и на каналот пишува :icon_lol:
Па како може да го има кога не постои веќе Кисс, а Кисс-Менада не е готов?

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Па како може да го има кога не постои веќе Кисс, а Кисс-Менада не е готов?

Па мислев привремено е само исклучена програмата а не цел канал. Значи сепак ќе биде нов канал целосно, со нова дозвола а не на иста фирма како што си беше Кисс.

И Телеком ми пишаа на Фејсбук дека поради одлука на АВМУ престанале да го емитуваат каналот.

Али ако почне телевизијава Кисс- Менада се надевам ќе биде нешто добро. Ја мислим дека најдобро е телевизијата името да го носи само Менада затоа што тоа е препознатливо за Тетово и таман ќе се уклопи за тетовска телевизија на македонски јазик.

Да да, телевизијата е укината. Само радиото ќе продужи да функционира. :D

Когај планираа да почна овие Кисс Менада со телевизијава? Ќе пројде годинава дур ја започна :D

Туку филмот Врба на Милчо Манчевски у петок у 19 часот ќе го има у културен за 150 денари карта.

Дечки дан има некој инфо зш нема струја? Овс голем квар е излеа. Цел град и по селава нема.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Дечки дан има некој инфо зш нема струја? Овс голем квар е излеа. Цел град и по селава нема.

Во 23:40 негде дојде, сега верувам дошло и кај тебе.. И Брвеница, Туденце немало..

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L

Пукна нешто трафостаницата у блок70 (кај пожарната)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Годинава место елка стаеја лизгалиште на плоштад кој не е ни пуштен во употреба нема мраз во него.

Почна целосна тв програма на Kiss&Menada. На МаxTV реден број 41.

Ништо посебно тв каналов ама убоо е Тетово, Гостивар и тој регион да имаат македонски тв канал.

Туку како не им е срам она лизгалиштено на плоштад да не го пуштат целосно во функција. Еј го ставија да собира ѓубре и прашина без мраз а смрдлана Теута сигурно за тоа лапнала некој тендер. Ај може ќе го пушта у функција на пролет или лето базенче за пливање :facepalm:

Абе тоа "лизгалиштето" беше уништено само што го стаеа таму... само приказ на култура... ама ништо чудно да остане до наредна зима :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Абе тоа "лизгалиштето" беше уништено само што го стаеа таму... само приказ на култура... ама ништо чудно да остане до наредна зима :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Не е изговор тоа уништуењето. Да сакале да го пушта ќе го пуштеа. Очигледно е дека се напрајло некој тендер мендер или што и да е да се зема паре. Апашлук невиден.

Не е изговор тоа уништуењето. Да сакале да го пушта ќе го пуштеа. Очигледно е дека се напрајло некој тендер мендер или што и да е да се зема паре. Апашлук невиден.

Па да бе брат тоа е поентата. Тоа и да не го уништеа немаше да работи.... Сигурен сум.... Ама џабе, ќе праа што сакаа мие ќе ќутимо а други ќе обожаваа да им изиграваа измеќари и таке...

Автоматски споено мислење:

Почна целосна тв програма на Kiss&Menada. На МаxTV реден број 41.

Ништо посебно тв каналов ама убоо е Тетово, Гостивар и тој регион да имаат македонски тв канал.

Туку како не им е срам она лизгалиштено на плоштад да не го пуштат целосно во функција. Еј го ставија да собира ѓубре и прашина без мраз а смрдлана Теута сигурно за тоа лапнала некој тендер. Ај може ќе го пушта у функција на пролет или лето базенче за пливање :facepalm:
Кај мене на А1 има слика а тон нема. Дали и друг го има истиот проблем ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom