Струмица

Тии шо не биле,ич да не им е мака...Бијонси,Рајана и Шакира можат и дома да си слушат

Ааа, епа супер е било бе. Последен пат ко бех на Тони Фен да диџејува - Шон Пол пушташе бе човеци. :uvo:

Јас мислаах ке пее.. ке има шема.. ама он музика пуштал.. значи поарно шо не сум ојдел.

Шоо таа работа у сабота у б-52 ного слабо со музиката, од тии странските немаше ни една позната а колко ги има хит, за пуштуване, и после 2 саато почнаа нешто македонско да пуштат .. слабо

Шоо таа работа у сабота у б-52 ного слабо со музиката, од тии странските немаше ни една позната а колко ги има хит, за пуштуване, и после 2 саато почнаа нешто македонско да пуштат .. слабо

А зашо мора да е хит песната?!?...ако е добра песната ни хит ти мит ќе ми треба....треба некој пат и хит да се пуште, ама секој викенд не е интересно :pipi:

А зашо мора да е хит песната?!?...ако е добра песната ни хит ти мит ќе ми треба....треба некој пат и хит да се пуште, ама секој викенд не е интересно :pipi:
Еми се едни исти пуштаа саа текнало мо на Трајчето да смене малко:vozbud:

Еми се едни исти пуштаа саа текнало мо на Трајчето да смене малко:vozbud:

Де бе....:vozbud:

У б52 најјаки песни пуштат после 1 саато српски малееее:baeh:

Темата е претворана у маалски мабете. Море не, там има по добри маабете. Дај кажејте шо има ново, а не кој пуштал музика, после колко саато шо имало, кој колко се упијал енд шит.

ново нема за ново...тка да мора бош мабете

Не да е претворена у маалски маабете, туку да му е страх на чувек да стисне на темата. Направиле сте ја как босански лонец.

Ако нема ништо ново не ни пишајте бе!

за маалски маабете може у темата за Струмица социјални групи шо е

Зшо бе да не се пише за кафичето каква музика пуштат па зашо е таа тема да го је*беш :)

нема аир од б52. запеза е

Да го јебеш, да не знааш дек да излезашш, у 19ката там требаше порано да се закаже, нема слободно место ај таа сабота изгледа кее там :))
у гламур не ми се оде таму е глупо и повозрасен народ е, таа сабота пробааме у б52 арно беше мислам само музиката малку тупаше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom