faust.mephistopheles
Aga Aganlija
- Член од
- 9 декември 2014
- Мислења
- 754
- Поени од реакции
- 1.636
Најтрофејен играч е Дани Алвес кој и на клубско и интернационално ниво е многу подоминантен од твојата козичка.Ако се соберите 10 фанови на Барса и си рокате лајкови меѓу себе, не значи дека сте во право.
Дали за вас двата голови на Роналдо против атлетико беа на готово т.е тап ин како што ги нарекувате? Како еден другар барса фан што ми рече: ''Јакио кур Роналдо, еден гол од пенал даде и 2 со глава.'' Оти овие со глава се лесни многу, секој може да ги даде.
Меси знаел да реши утакмица со еден потег. Роналдо не знае? Еве погоре го спомнав мечот со Атлетико.
Се гледа колку сте реални, му ја осопорувате европската титула со Португалија. Некој пишал дека не играл во финале овај, као демек нема да му ја важиме сеа, пошто нели во франција игра и сами ја носат титулата останатите играчи. Друг па пишал дека 6 икса имале. КОЈ КУР МЕ БОЛИ ДАЛИ ИМАЛЕ 6икса бе? Титулите се бројат. Ако сакаат и 0-0 сите нека ги завршиле и нека поминувале на пенали.
Пишувате дека Роналдо во ВАКВА Аргентина немало топката да ја помириса, а не пак најдобар.
Тоа ВАКВА ви значи дека јака е и овај нема да се избори за превласт со соиграчите?
Аргентина кога ќе киксне, пишувате дека е збир од Меси и тиквари. Слаба била, само Меси чинел.
Одлучете се еднаш дали е јака или не.
Меси не е НИШТО во Аргентина. Тој е БОГ таму. Тој НЕМА НИШТО освоено со неа. ПРавете разлика.
И ова со готован и не готован е смешно. Видете го што прави Меси во ЛШ откако ги нема Чави и Иниеста. Најдете некој податок колку голови постигнува во нокаут фаза со посалам противници. Освен 2015та година, БОСОТИЛАК.
@Sawyer88
Не се прави на Тошо, споредбите не ми се за МИНАТАТА сезона. Пишав последните 5-6, мислејќи на титулите во ЛШ. 4 титули во 5 сезони и еден тон одлучувачки голови. Тоа ако не е серече на фаца, јас не знам. И се понашате како сезонава Барса се да освои, заборавате на бламот со Ливерпул ваљда.
Му се потрефило среќата за европското. И на Меси му се потрефи за да игра во Барса а не во некој друг тим, каде што ќе имаше неспоредливо послаби бројки.
Алвес за претседател !
п.с: Греф!