Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
))8 W е потрошувачка на енергија кога климатик работи во режим за проверка на собна температура. Ја проверува поставената температура и е во режим на подготвеност ... вентилаторот се врти многу бавно и проверува ... ова не е режим на работа ... ... потрошувачката на струја од 86 V е потрошувачката на моторот на внатрешната и надворешната единица и потрошувачката на електронските компоненти ...... и компресорот е исклучен.
Druze zosto si siguren deka se e od 2010...??? Mojata e 02.2019.montirana pred 15tina denovi...znaci nekoi 4 meseci posle proizvodstvo...Нели гледаш дека има заостанато залихи од 2010 за Амбер за кој никој не слушнал па сака да ги шитни, уште малку ќе ви кажи дека водата што кондензира истекува во млеко.
Lesno se proverva raboti kompresorot ne raboti i kraj.Ова е апсолутно точно, и најверојатно еден од најрелевантните податоци за модулација на форумов.
Sent from my iPhone using Tapatalk
20-25w trosi ventilatorot na vnatresnata zavisi na koja brzina e.
Ventilatorot na nadvoresnata edinica ne e so fiksna brzina .Си ја заборавивте надворешната единица.

ima primeri na bg forumot .
@zzoranpetrovic druze da te pitam nesto kod vas u Srbija koja marka tacnie koj brend je najpopularniji naj pristupacnii cenovno ?
Нормален човек закључок колку лади климата вади од Термометар на издув во Целзиуси а не од потрошувачка и Wat метар.
15C на издув нема да ви даде вентилатор со внатрешна температура