А Биља бил најдобриот со кој играл Меси икада... #wearesorichСекако дека е фејк.. Го пофалил Меси дека одлично се разбираат на терен и толку.. Lautaro to Barca confirmed.
А ти со оваа мојава долу, да размилсиш?Јас ги разбирам медиумите донекаде,одвај чекаат некаков rumour да се случи и веднаш објавуваат глупости..не ги разбирам тие што не размислуваат со своја глава и веруваат во тие глупости,
Ne lupaj gluposti brat ziti mene.Ако има тронка вистина во ова, нека го шиткаат одма. Икарди нов договор и лапај нови играчи. Боље сценарио амин.
Преценет играч. Ко мува без глава трча само
Што посебно направи минатава сезона кажи ми? Што толку фурање не сфаќам?Ne lupaj gluposti brat ziti mene.
Не доби сериозна прилика да си ги покажи своите способности, цело време на клупа, минутажа реално 0 имаше, така да, мора прва постава да му се даде шанса, а за тоа дека е добар играч за негови години, немам дилеми.Што посебно направи минатава сезона кажи ми? Што толку фурање не сфаќам?
Може да испадне добар играч али во Италија и Интер тешко.
Мое мислење дај боже да грешам
Па и не дека не стартуваше кога го снема Икарди.Не доби сериозна прилика да си ги покажи своите способности, цело време на клупа, минутажа реално 0 имаше, така да, мора прва постава да му се даде шанса, а за тоа дека е добар играч за негови години, немам дилеми.
Види ги последните 6 утакмици за Интер.Па и не дека не стартуваше кога го снема Икарди.
И победнички гол со Наполи.Види ги последните 6 утакмици за Интер.
3 утакмици влегува од клупа со највеќе 20 минути игра, две утакмици го вадат од игра во 78ма и само еднаш изиграл цела утакмица против Наполи.
Претходно, отсуството на Икарди, со стартувањето на не повеќе од 7-8 утакмици го надополни тоа ефикасно со голови против Милан, Рапид Виена, Каљари, Парма итн..