Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.450
Поени од реакции
7.734
Таман бабаниве да го товарат во некој клуб до 1 јули за да избијат на позитивна нула :icon_lol:

Ме нервираат куртоните што во Интер не го сфаќаат сериозно а во Аргентина покрај таков напад и конкуренција игра прва постава и си трпа.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.047
Поени од реакции
1.176
Лаутаро гази за Аргентина. Не знам дали го гледате на Копа Америка, дефинитивно најдобар играч е со новиот селектор.

Денес даде гол со пета, им направи по 1 одлична шанса на Меси и Агуеро, игра одлично и пресинг...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.192
Поени од реакции
10.209
Пинамонти ќе го давале без buy-back, на лепе очи и добар однос со Џенова дека ќе ни дадат предност при евентуално враќање негово. Како ќе го сркнеме, бетер од Заниоло ќе биде.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.241
Поени од реакции
13.169
Гледам Ериксен е достапен за 70 милиони.
За све ќе им простам ако по некоја луда случајност го донесат.
Човекот е све она што на интер му фали и фалеше во средниот ред години уназад.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
mislam deka javna tajna e za negovata zelba da ide u real, i faktot deka real edno vreme go sakaa, mozno e i da se realizira ovaa zdelka zatoa i totenhem bas niv im go nudat.
ja bi idel na van de beek po sekoja cena, bi se oslobodil i od naingolan, vesino, ovoj ima strasna idnina, kaka profil na igrac, tipicen moderen plejmejker, na juve dusata im ja zema u dvomecot.
Duri i da biram od eriksen i ovoj, bi go sobral holangjanecov, od ovoj new wave na fudbaleri ovoj mi e eden od poomilenite momentalno, baska e fizicki dosta jak, sto dopolnitelno bi mu odgovaralo na konte.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.241
Поени од реакции
13.169
Ван де Бек е добар ама има фурни леб за јадење за да го стигне ериксен.
Башка и он беше поврзуван со реал задњиве 2-3 дена.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Ван де Бек е добар ама има фурни леб за јадење за да го стигне ериксен.
Башка и он беше поврзуван со реал задњиве 2-3 дена.
pa e, ama ako go zemat eriksen, ne veruvam deka i ovoj bi go kupile. A deka ima uste da napreduva ima, ama ima i potencijal da bide bolji od eriksen koa ke bide u negoviot prajm, ne deka eriksen e na nekoe nivo na koe bil iniesta na primer ili xavi sea da bideme realni, go koci i faktot sto e u totenhem a i za toj cekor plus u kariera ko i hazard mislam deka go ima vise izbrano real.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.129
Поени од реакции
6.565
Kaj be inter ke dade za igrac 70M nikad, tie za nekoj si barela se nadavat so sumi od 25 do 35M plus 3 4 mladi igraci.

A

Aexil Kong

Гостин
Дали воопшто се планира некогаш да се искешира од трансфер на Марио? Иако позната е ситуацијата дека никој не е заинтересиран.
Плус, ако веќе загризуваме за Сенси, Барела и Ван де Бек тогаш одма да се прифати првите понуди за Валеро и Наинголан, па и овде спаѓа Весино, а големи се шансите да има до крајот на трансфер периодот, можда не високи ама солидни да покриеме некој трансфер.

P.S. Како што видов на инста, Џеко го заследил Лукаку, наскоро може да видеме трансфер на Лукаку во Рома. :pos:

Член од
29 март 2013
Мислења
4.695
Поени од реакции
4.543
Дали 112 милки за Мартинез е сумата која го прави overrated, или да не му ја мислиме за тоа и да џитнеме? :D

И колкави се шансите Икарди да ни остани "заглавен" доколку го продадат Мартинез?

Искрено и не ми е криво, 112 милиони се страшна сума. Али ќе ми биди криво ако изгубиме уште една ѕвезда.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.351
Поени од реакции
11.801
Дали 112 милки за Мартинез е сумата која го прави overrated, или да не му ја мислиме за тоа и да џитнеме? :D

И колкави се шансите Икарди да ни остани "заглавен" доколку го продадат Мартинез?

Искрено и не ми е криво, 112 милиони се страшна сума. Али ќе ми биди криво ако изгубиме уште една ѕвезда.
Од каде ова бе?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.773
Поени од реакции
17.691
Од каде ова бе?
Barcelona are preparing a €112m swoop for Inter breakout striker Lautaro Martinez, claim reports in Argentina, after his Copa America exploits.

According to Radio La Red, Barcelona have decided Lautaro is a far better target than his Inter teammate Mauro Icardi and are preparing a bid worth €112m.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Да да, сигурно 112 милиони, па не 110 или 120, туку точно 112.

Kajgana Shop

На врв Bottom