- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Почнаа помалку битните трејдови. Бејзмор и Еван Тарнер трејдани глава за глава. Едно нестабилно копиле за друго. Како и да е добар трејд и за двете екипи, си добија тоа што им треба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е ни чудно што Wojnarowski цела сезона не ги вади од уста Клиперси и муабетот за Каваи.
Kavai odbil da produzi so Toronto ajde dojdi kaj cicko Bronko.Mada ko so gleam komsivkite epten zagrizale da go zemat.Spored mene bi bil lud da gi odbere Klipers pred Lejkersi, edino ako mu e za pari
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Зошто ќе се уназадат Далас со Порзингис?Добро не гледате од вчера НБА, ти барем не. Не е фудбал ова, максимален договор ќе добие од сите.
Од Торонто може 5 године, од другите екипи 4.
Дали отишол у Клиперс дали у Мемфис Гризлис, истите паре ќе ги земе[DOUBLEPOST=1561501987][/DOUBLEPOST]
Вака се уназадуваат франшизи за 10 године
Зошто ќе се уназадат Далас со Порзингис?
Баш сакам да видиме во што форма ќе биде, мислам дека и при крај на сезона веќе беше спремен за играње ама изгледа не им се ризикуваше. А тоа дека бил дел од слаб тим, да, имаш право. Во посериозен тим може и многу подобро ќе игра. Бројките во Њујпрк му беа супер.Зашо Порзингис играше у еден од најслабите тимови што биле составени одкако ја гледам НБА, и плуs e висок играч со скинати лигаменти у коло.
И пред повредата според мене немаше доволно покажано за макс договор, а камоли после таква повреда.
Другaрче aмaн сo кoментaриве кaј и дa се свртиш сaмo пички гледaш вo кoшaркaриве.Top 5 igrac na denesnicava e Durant, no i ubedlivo najgolema picka vo cel kosarkaski svet. Arno se povredi. Karma. Neka sonuva so ke vidi titula i prsten uste ednas.
Другaрче aмaн сo кoментaриве кaј и дa се свртиш сaмo пички гледaш вo кoшaркaриве.
Мнoгу пристрaснo јa дoживувaш НБА,oпушти се мaлку летo е.