Фан клуб - РК Вардар

„Секој што поптишал за друг клуб, а што сака да остане ќе се разговара со него и новиот клуб. Нема договор што не може да се раскине“, најавил Михајловски на приемот во Владата.

„Секој што поптишал за друг клуб, а што сака да остане ќе се разговара со него и новиот клуб. Нема договор што не може да се раскине“, најавил Михајловски на приемот во Владата.

Тури му пепел на тоа. Оние кои потпишаа ќе си идат и тоа е тоа.[DOUBLEPOST=1559750215][/DOUBLEPOST]Мене искрено кејф ми е Скопско онака на дресот. Скопска гордост ( и македонска нормално немој да скокате одма) заслужува еден натпис на средина на дрес СКОПСКО:) Башка, што убаво им легна на на прослава:)

Последно уредено:
@TheTrooper :blablab:

:roker::roker::roker:

Играј Вардар ти за нас, КриштоФАНС :ojeaa:
Реално, стварно беше неизделкано дрво во Татран. Многу работи во играта му фалеа и беше обична сировина, а поради возраста искрено не верува дека после Татран ќе напредно значително. Драго ми е што згрешив. Навистина има доста напредувано и секоја му чест што ме натера да си ги изедам гомната :aplauz::icon_lol:

Киселев се рокнал во семафор вчера :pos: кога надоаѓале препреките го дупеле Скубе, му викале наведни се :pos: :pos:

Парондо исто се закачи добро на гранка кога даваше изјава за МТВ :pos:[DOUBLEPOST=1559754125][/DOUBLEPOST]
Читкам вака низ темава и наеднаш се сетив на копукон Оцвирк. Шо убаво му го начука карма.

што стана со овој? гледам си шета нон стоп од него нема никогаш да биде ракометар

Парондо исто се закачи добро на гранка кога даваше изјава за МТВ :pos:[DOUBLEPOST=1559754125][/DOUBLEPOST]

што стана со овој? гледам си шета нон стоп од него нема никогаш да биде ракометар
Да да му викам на Столе виде Парондо кога се рокна од гранка ми вика кој црн Парондо, Киселев го однесе семафорон кај Капитол :pos:

Хм, не сум сигурен, мислам дека се врати во Целје. Нормално дека нема да биде. Сероња.

Хм, не сум сигурен, мислам дека се врати во Целје. Нормално дека нема да биде. Сероња.
Се врати во некој тим во Словенија, што е таму 7-8ми на табела.

Го суспендираа од Целје, го избркаа од Вардар. Ни Целје не го сакаше, ни Вардар. Може тој да си ја закопа кариерата пред да му почне.

За Дисингер се знае дали ќе останува наредна сезона?
Барабиве направија прав Балканец од него, фали уште да пече јагне за Велигден.
Мислам дека останува.Добар е Диско,топ момак.

Се врати во некој тим во Словенија, што е таму 7-8ми на табела.

Го суспендираа од Целје, го избркаа од Вардар. Ни Целје не го сакаше, ни Вардар. Може тој да си ја закопа кариерата пред да му почне.

Веќе си ја закопа. Се шират тие ствари низ ракометнит свет, такви копилиња не сака ни еден клуб. Посебно на тие години кога ништо не постигнале у кариера.

Веќе си ја закопа. Се шират тие ствари низ ракометнит свет, такви копилиња не сака ни еден клуб. Посебно на тие години кога ништо не постигнале у кариера.

а што конкретно усра у Вардар?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мислам дека останува.Добар е Диско,топ момак.

многу сакам да го исполни талентот шо го имаше и тоа баш у Вардар
ке привлече сигурно понатаму германци и скандинавци, добро е тоа за клубот

а што конкретно усра у Вардар?

Се шпекулираше нешто недисциплина. Па, пишуваше дека Кокшаров му рекол да си бара друг клуб. Па си отиде во Словенија за пауза. Овие од Вардар викаа дека бил болен, затоа не се вратил од паузата. Ама, испадна дека било лага тоа, неќел да се врати он. Па нешто мајка му и татко му го враќаа. Рече нешто у стил - имав проблеми со клубот, али се е ок сеа. И за една недела си отиде пак. Ваљда, незрело, размазено дете. Он тука дојде зошто во Целје имаше проблеми, и тие нешто не го сакаа, го суспендираа, не го играа. Дојде тука, и тука проблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom