Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто едно чиче, ја накај 8 пристигнав на плоштад, ракометариве стигнаа 11;35 негде, значи 3 саати и 35 минути снимаше со мобилниот, не можев да разберам прво и основно од кај толку меморија, а второ зошто побогу снимаше а ракометариве недојдени се уште, а уз пат идеа 4 песни на рипит цело време?![]()
НеВистина ли е дека Вардарци го оставиле во Влада признанието од Северна што го добиле од премиерот ?
Што тропаш бе ти, па ти да немаш земено со месеци плата и да ти кажат дека клубот се распаѓа што би направил? Нормално е да си побара ангажман, сега тоа со годините е релативна работа, ако потпишал на 5 години не значи дека толку ќе остане таму. Сепак Милосављев една сезона брани на врвно ниво, не е Омејер па да потпише одма со Барса или ПСЖ.
Мене ме нервираат копита како Вуко, избега како путенце наместо да ја доигра сезоната, вака од кревет дома гледаше како соиграчите го креваат пехарот, му ебам тоа гнидата црногорска.
Airlija neka e hahahahahVo Palas momentalno e Samsonenko zaedno so Trajce Zaev![]()
Vo Palas momentalno e Samsonenko zaedno so Trajce Zaev![]()
Да не си грешка некоја? Син му едвај 15-16 години дали има. АЛИ ЗАТОА ЌЕРЕ МУУУУУ!!!!!!!!!!!!Син на З.З.
Тајното име на ВицеWho the fuck is Трајче?