Фан клуб - РК Вардар

:cuc::cuc::cuc:

Ги обожавам!!! Ми наполнија срце и батерии!! А искрено не очекував дека ни до Келн ќе стигнат кога почна сезоната и кога стаса ждребот.
Тоа што го прикажаа е ненормално и "out of this world"! :vozbud:

Исто едно чиче, ја накај 8 пристигнав на плоштад, ракометариве стигнаа 11;35 негде, значи 3 саати и 35 минути снимаше со мобилниот, не можев да разберам прво и основно од кај толку меморија, а второ зошто побогу снимаше а ракометариве недојдени се уште, а уз пат идеа 4 песни на рипит цело време? :confused:

Како бе ова хахахахах :pos::pos::pos:

Вистина ли е дека Вардарци го оставиле во Влада признанието од Северна што го добиле од премиерот ?

Што тропаш бе ти, па ти да немаш земено со месеци плата и да ти кажат дека клубот се распаѓа што би направил? Нормално е да си побара ангажман, сега тоа со годините е релативна работа, ако потпишал на 5 години не значи дека толку ќе остане таму. Сепак Милосављев една сезона брани на врвно ниво, не е Омејер па да потпише одма со Барса или ПСЖ.

Мене ме нервираат копита како Вуко, избега како путенце наместо да ја доигра сезоната, вака од кревет дома гледаше како соиграчите го креваат пехарот, му ебам тоа гнидата црногорска.

па нека бара ама у екипа шо ке игра лш
Борко да не е Омејер случајно?
еден Манасков па и суварчено Талевски направија добри трансфери

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ќе биде интрересно лето да видиме што ќе потпишеме за следна сезона. Како стојат работиве Зорман ќе биде на чело, а он може да повлече и словенечки квалитет со себе. Може и некој кој не е задоволен со третманот во Киелце, а е добар избор, ќе видиме. Не знам до кај и колку имаше вистина со шпекулациите за Портнер. Би сакал да го видам момакот на голот на Вардар. Со Периќ ќе се издигне во еден од најдобрите голмани, слушајте што зборам.

Да не си грешка некоја? Син му едвај 15-16 години дали има. АЛИ ЗАТОА ЌЕРЕ МУУУУУ!!!!!!!!!!!!
ЗИГА ЗАГА НАПРЕД ВАРДАРЕ ЕЕЕ ОООЕЕЕ :D

Трајче Заев е братучед на Зоран.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom