Фан клуб - РК Вардар

Многу словенечки медиуми ја пренесоа веста за Зорман. И мене не ми е по кејф, ама се надевам како тренер нема да биде таков шлајм.
Интерсно инфо што го добив од Благотиншек. Скубе сигурно си оди следната година. Криштопанс и уште еден француски бек од ПСЖ, не знам точно кој, биле договорени со Веспрем и се предомислиле во последен момент. Кристопанс за 2000 евра повеќе прифатил да оди во Париз. Ако лаже Блаж, лажам и јас. За Зорман ќе треба да го прашам кога ќе имам можност.
Со оглед на тоа што десната бековска позиција им е и не така фантастично покриена, многу веројатно станувало збор за Ремили. Друг француски бек не ни има, освен ако Дејвис тргнал Карабатиќ да го носи. :)

Цел Балкан е обединет и слави за овој Вардар, стварно е штета и срце ме боли што неколку од играчите ќе си одат, а највеќе ми е криво за Игор, значи буквално се надевам дека ќе се врати за 1 година.
I feel you bro...:oops:

Немам што многу да пишам, @Colt Willcox напиша речиси се, ама морам да се обидам да го пренесам чувството.
После сите горенаведени перипетии од Коњаникот, со карти и се друго, влагаме во сала и си викаме ех, сала ко сала. Ама на отварање врата од трибини, ко да осетивме просветление. Гледаш околу тебе 20000 луѓе и занемуваш, 5 минути никој збор не кажа. Не знаеш кај си во моментот и мислевме дека сме на друга планета. Се ближи времето за утакмицата со Барселона, уште пола саат, мене веќе блага тахикардија ме мава. Да ме видеше некој на полувреме, ќе мислеше дека сум колабрирал. Јас толку мртво се немам почувствувано. Сепак, Вардар не е Вардар ако не се враќа од мртвите. Последните 2 гола во полуфинале ги дочекав на колена. Распалување на германска и скандинавска публика левел 200. Бараше германец да му спелувам како да пее. [emoji16]
Му посакувам на секој да отиде и да ја почувствува магијата на Фајнал 4.
СЛЕДНА ГОДИНА ПАК!! СИЛЕН ВАРДАР!!!!
ПС: Дечките рекоа дека се карав за фаулот врз КриштоФанс за црвен. Не, не се карав, него швабата што рече дека е обичен фаул, за маица го фатив и му реков да бриши од пред нас. По ВАР снимката, се извинуваше. Дечки фала за супер дружбата и пак ќе повторам, следна година пак!!!

Борозан Вуко лузер на годината, би платил да му ја видам фацата кога освои Вардар
исто според мене Милосављев на некој начин е лузер, абе дете црнци да ти се качат кој кур те натера 5год да потпишеш, господ не те вади од таму ццц а искрено и незаслужуваш

Sent from my iPhone using Tapatalk

исто според мене Милосављев на некој начин е лузер, абе дете црнци да ти се качат кој кур те натера 5год да потпишеш, господ не те вади од таму ццц а искрено и незаслужуваш.

И мене не ми е јасно кој мислел дека 5 години се добра идеа. Сепак, да не го судиме дечкото. Му рекле од Вардар, од другата сезона нема клуб, барај си друга екипа. Добил понуда, прифатил. Може и имал менаџер во уво, кој гледал да си лапне провизија, млад е дечкото, кој знае што се десило.

И мене не ми е јасно кој мислел дека 5 години се добра идеа. Сепак, да не го судиме дечкото. Му рекле од Вардар, од другата сезона нема клуб, барај си друга екипа. Добил понуда, прифатил. Може и имал менаџер во уво, кој гледал да си лапне провизија, млад е дечкото, кој знае што се десило.

каков менаџер ова е од неискуство, тотален аматеризам
му рекле од Вардар... па на сите им рекоа ама изиграа паметно

Може имал на памет или некој менаџер да го посоветувал дека Германците не се строги кога се во прашање раскинување на договори,а понудата која ја добил да била таква каква што е...
Калараш имаше договор па го пуштија од Магдебург да дојде,Јоханесен еве од Фленсбург има до 2021 па го пуштија порано итн.

Се зависи од ситуацијата,меѓутоа кога ќе му кажат на некој дека нема да постои клубот наредна сезона и треба да најдеш нов за неколку месеци немаш многу избор.
Сите големи екипи ја имаат решено голманската позиција.
Најверојатно и Фуксе добра пара му дале,а и вие не го потценувајте толку Фуксе,го напраивте како клуб што се бори за опстанок.
Не се лоши во ЕХФ куп до финале стигнаа,во Бундес ќе се борат за ЛШ следна сезона.
Кога вака ќе видиме и Вардар нема којзнае какви амбиции.

Ги пуштаат лесно тие што не им се у план па да си ослободат буџет ама дека ке си број 1 и ке те пуштат мало сутра
не би се согласил дека ниедна од топ екипиве не би напраила место за моментално најдобриот голман и тоа без оштета, остајте тие муабети средени им се голманските позиции

Киселев се рокнал во семафор вчера :pos: кога надоаѓале препреките го дупеле Скубе, му викале наведни се :pos: :pos:

Најјакото го заборавив бре :D
Во нашиот сектор, барем 70% од луѓето не беа со потекло од Скопје. Слушајќи ги како зборат, веројатно мнозинство беа Битолчани. Вклучувајќи ги тие што ги набројав дека ќе се здавевме пред полуфиналето :icon_mrgr:

исто според мене Милосављев на некој начин е лузер, абе дете црнци да ти се качат кој кур те натера 5год да потпишеш, господ не те вади од таму ццц а искрено и незаслужуваш
Што тропаш бе ти, па ти да немаш земено со месеци плата и да ти кажат дека клубот се распаѓа што би направил? Нормално е да си побара ангажман, сега тоа со годините е релативна работа, ако потпишал на 5 години не значи дека толку ќе остане таму. Сепак Милосављев една сезона брани на врвно ниво, не е Омејер па да потпише одма со Барса или ПСЖ.

Мене ме нервираат копита како Вуко, избега како путенце наместо да ја доигра сезоната, вака од кревет дома гледаше како соиграчите го креваат пехарот, му ебам тоа гнидата црногорска.

Ова не е национализам.

Национализам е да одбиваш да прифатиш одредена земја како независна држава со свое знаме, химна и устав.
Национализам е да држиш одредена земја заложничка и да маваш вето поради тоа што мора ти да им кажеш како ќе се викаат.
Национализам е да потпишеш документ според кој велиш дека не постои твое малцинство во други земји.

Национализам не е да имаш макар и најосновно познавање на правото и правната држава и да знаеш дека името на државата е Република Македонија.

Дајте преку куров веќе со муабетиве и обиди да се спинуваат глупости.

Ете, Заев пред избори кажа нема промена на име и устав. Значи тој порано беше националист а сега се излечи а?
Ироничен е постот другар, за друг член беше наменет постот.
Ликот тврдеше дека националисти биле тие против Северна шо пишувале, у Келн немало такви, за Вардар песни имало само.

Последно уредено:
Ама па од друга страна ова што си отиде Милосављев некако цело време го гледав како мотив повеќе за него.

Доколку не беше таква ситуацијата не знам дали ќе бранеше на исто ниво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom