"Tus padres son madres?" LMAO!Супер е Елите, изгледај ја до крај.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Абе личи малу на Rebelde way ама сепак на едно повисоко ниво. Добри се овие Нетфликс од не англиско производство. Двете што ги имам гледано до сега Dark на германски и Elite на шпански се многу добри. Други не знам дали има..."Tus padres son madres?" LMAO!
Ова е ко пародија на латиноамериканска серија на моменти. Ама me gusta!
La Casa de Papel не си ја гледал? Ако не, итно! Јас преку неа дојдов до Elite.Абе личи малу на Rebelde way ама сепак на едно повисоко ниво. Добри се овие Нетфликс од не англиско производство. Двете што ги имам гледано до сега Dark на германски и Elite на шпански се многу добри. Други не знам дали има...
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
На листа на чекање ми, ќе ја гледам обавезноLa Casa de Papel не си ја гледал? Ако не, итно! Јас преку неа дојдов до Elite.
Brooklyn 99 е комедија. True Detective е најдобра по квалитет од овие а ако сакаш лаганица серија со фаца и пол протагонист - The BlacklistНекој предлог за добра крими-трилер серија еве од овие незнам која да ја одберам:Lucifer,Brooklyn Nine-Nine,Arrow,True Detective, The Blacklist,Barry. Од овие најинтересна ми стои Arrow.
Зошто се непотребни?6-7ма сезона на Veep се непотребни
Ке почнам со True Detective 24 епизоди за 3-4 дена ке ја завршам па после ке видам од овие дали The blacklist или Arrow.Brooklyn 99 е комедија. True Detective е најдобра по квалитет од овие а ако сакаш лаганица серија со фаца и пол протагонист - The Blacklist
True Detective првaтa сезoнa е oдличнa,втoрaтa е мнoгу тaпa,третaтa не сум јa гледaл.Мoјa препoрaкa зa крими трилер серии Bosch и Power.Ке почнам со True Detective 24 епизоди за 3-4 дена ке ја завршам па после ке видам од овие дали The blacklist или Arrow.