Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1559269572][/DOUBLEPOST]Ја у моментов чекајќи второ полувреме со мала тронка надеж дека Торонто нема да го прокоцка водствово и нема да ја изгуби утакмицава
Што се деси, не видов?Drejmond i Drejk.![]()

Imaa beef, proveri niz Twitter. Izgleda Drejk mu kaza na Grin: "You're thrash".Што се деси, не видов?
Знаеме да играме против овие Вориорс.Ауу браво, кој победнички менталитет. Не падна концентрација во ниеден момент, квалитетно на двете страни цел натпревар, вака се игра против ГСВ. И Лаури е одличен во дефанзива, може не добива толку кредитс, ама денес беше маестрален дефанзивно како и цел тим. Гасол и Сиакам мочањееееее![]()
) исто така маестрален, да беше Кејси ќе го јадеа стапот.
А бе не е за исмејување и стварно беше такаSpicy P човече! Финалето е дефинитивно different kind of animal, но презадоволен сум од пристапот, темпото и одбраната. Кога ги контролираш нив и шутот мора да проработи.
Дени Грин се појави како што и очекував, а за екипа која сите ја исмеваа дека секогаш ги губи првите натпревари кога има предност од домашен терен, I'll take this.
[DOUBLEPOST=1559274602][/DOUBLEPOST]И фан фект:
[DOUBLEPOST=1559275161][/DOUBLEPOST]
А бе не е за исмејување и стварно беше така
Мислам лани за прв пат во франшиза стигнавме до 1-0 водство во серија best of 7[DOUBLEPOST=1559274602][/DOUBLEPOST]И фан фект:
Пред 3-4 години Торонто за прв пат во франшиза тепаа во best of 7 серија
А сега се тука.
Свака част Масаи![]()
![]()
![]()