Струмица

Што можам да знам? Што треба да правам? На што можам да се надевам?:smir:
Ристе бе шо ти направи таа филозофијата? ц ц ц Шо човек беше а шо стана.... :vozbud:

Што можам да знам? Што треба да правам? На што можам да се надевам?:smir:
Ристе бе шо ти направи таа филозофијата? ц ц ц Шо човек беше а шо стана.... :vozbud:
I LOVE PHILOSOPHY:smir:

У сабота кој сака да гледа ракомет... РК Зомимак(струмица ) vs РК Текстилец (штип) 3 коло од кадетската лига :vozbud: во 2 саато у спортската сала

а и јас сакаах да тренирам ракомет на времето... ке ме примат ли саа друже?

колкав си...?

Колко ни е убав градо само...

И чаршиита да се направе шеталиште, брееее

Attachments

• IMGP1029.jpg
    IMGP1029.jpg
    163,6 KB · Прегледи: 5
  • IMGP1041.jpg
    IMGP1041.jpg
    158 KB · Прегледи: 3
  • IMGP1043.jpg
    IMGP1043.jpg
    163,9 KB · Прегледи: 4
  • IMGP1046.jpg
    IMGP1046.jpg
    166,8 KB · Прегледи: 3
Имаах една слика едни другаре га сликаа од горе од врво на крсто. До горе се качуват. Ама неможам да га наам, форматирах тогај компјутеро и избришана е.

За чаршиита да биде шеталиште има план оше пред 20 години...
Требаше да е поплочана со мермер, фонтана да имаше на уличката накај Новакци, фактички на средината...ама од с`то тава, остана само к`штите заштитани со закон, уствари и да се граде нешто да е у стило на чаршиита...

За чаршиита да биде шеталиште има план оше пред 20 години...
Требаше да е поплочана со мермер, фонтана да имаше на уличката накај Новакци, фактички на средината...ама од с`то тава, остана само к`штите заштитани со закон, уствари и да се граде нешто да е у стило на чаршиита...
Имаше обиди(лани) и средби со сопствениците на куќите и дуќаните..ама истите се плашеа дека со затворање на улицата(претварање во пешачка зона)ќе им падне прометот и куќите ќе бидат блокирани(за дотур на роба,дрва)..така да идеата тапка во место...сега откако постои Глобал мислам дека стравот е уште поголем..па проектот ќе се изначека..

јас тие 3 дена ке прошетам сегде, и ке направам ного слики, ми требат нешто...
И ке ставам тука

Attachments

• IMGP1021.jpg
    IMGP1021.jpg
    163,6 KB · Прегледи: 5
  • IMGP1042.jpg
    IMGP1042.jpg
    162,4 KB · Прегледи: 5
  • IMGP1069.jpg
    IMGP1069.jpg
    171,3 KB · Прегледи: 6
Вечер 20.00 Митинг СДСМ. Утре Вмро. Завршни се мислам.
Градо кее ццкааа.. ке видат коо е и шоо е Струмица и каква е ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom