Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неметали Огражден

Сиакам е цар, го обожавам.
А Јанис со ваква одбрана на Торонто, т'нко дека ќе даде 30 коша. Може трип-дабл да направи у меѓувреме.
Првата четвртина ме исплаши кога се што Милвоки фрли влезе у кош, ама затоа пак у втора четвртина Јанис промаши забивање, така да, има шанси.
Мене лично ми пречи што Кајл Лаури играше ко да игра за Неметали Огражден на почетокот, ама ќе го биде.

7-9 за три откако го немаше никаде досега и навивачите на Торонто бараа од Nick Nurse да го игра Лин наместо него. Следнава очекувам да распали и Danny Green. Се виде дека во плејофот е важно искуството, а тоа плус одбраната на Репторси (кои открија како да ги запрат Бакси) се покажа клучна во Game 5.Откако доби дете како нов човек да еСите знаеме дека Каваи is the God, но каква утакмица за Fred VanVleet7-9 за три откако го немаше никаде досега и навивачите на Торонто бараа од Nick Nurse да го игра Лин наместо него. Следнава очекувам да распали и Danny Green. Се виде дека во плејофот е важно искуството, а тоа плус одбраната на Репторси (кои открија како да ги запрат Бакси) се покажа клучна во Game 5.
(и детето си го крсти..............Фред Џуниор
)
Во евентуален дуел Репторс - Вориорс во финале кој ќе има предност од домашен терен? Репторс имаат една победа повеќе од регуларен па дане има некое такво правило или кој носител се гледа.
Плус 2/2 победи за Репторс во регуларен дел.
Кој и да победи од Репторс- Бакс ќе има предност на домашен терен во финалето.The Milwaukee Bucks are 0-3 ever since Paul Pierce tweeted "Bucks got this"... ♀️Откако доби дете како нов човек да е(и детето си го крсти..............Фред Џуниор
)
Освен, ФВВ исто ептен битни за успехов се и Дрејк и Пол Пирс кој кажа дека серијава е готова кога Бакси поведоа 2-0![]()