Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Znaes deka pominaa nekolku nedeli sigurno? Gledaj kakov bese Jon.

Plus, go pokazaa pristanisteto samo vo pokrupen kadar.
Па и недели да се. Во 21век ќе ти треба повеќе од недели. Ма да ова е најмалта ситница за кое можеш да се фатиш.

Сигурно сега нови серии, Arya travels, Jon Snow the Wolf Man, Queen of the North.

Тотална апатија, нит ми се допадна нит не ми допадна... онака.

Едино што ме изнервира е што Северот доби независност. Зошто другите останаа дел од шесте кралства, зошто би служеле на други кога можеш сам да си бидеш свој господар, особено Јара и Дорн кои што и се независни. Што ако утре Брон или Ерин му рече на Бран "еј брат сакам независнот, зз"? Ќе им даде или не се они Старк па не важи тоа за нив и оп ајде нова криза.

Епилогот беше добар. Добро ја завршија. Имаше некои ситници што не ми штимаа, но не се битни у големата скала. Емоциите троа потентни... :D

Го оставија за отворено толкување:
-Тоа со Брен и Дрогон.
-Нерешениот конфликт помеѓу Ансалид/Дотраки и другиве.
-Што има на Запад.

Таман за сиквелс. :D (надежта последна умира)
9/10

Веќе видено, ваљда поради спојлериве... не успеа никако да ја заштитат од спојлери.

Секако дека мораше некако да заврши, не може да трае вечно... финалето смирено... онака леко шо се вели.

Можеше, а и ТРЕБАШЕ многу подобра сезона. Чекавме 2 години... на крајот испадна повеќе работеле на дизајнот на градот, огинот, ефекти итн.... доста избрзано, кратко... како да не им се чекало и на нив.

Се е точно на имдб, у ситуацијава, финалето беше мизерија, само за 3-та епизода воопшто не се слагам, таа беше најдобра у оваа сезона без разлика на нелогичностите, барем имаше некоја конекција чуство на тензија, многу морбидно - носталгија - апокалиптично. Чуство на немоќ и опсада.

Што предизвика финалево? тотално сеедно ми беше што ќе се случи, блага мелахонија беше се што почуствував. Абе очекувам од стол да паднам, да се тресам и да се ежам, 5-ка е многу за оваа епизода. Тиња!

tumblr_prs83nebk31qz72sno1_500.gif

Единствена сцена што мене ми вредеше беше Бриен со книгата....толку. ДенД сценарио пишување, браос! Достојно единствено за Театар Комедија :cuc::tapp::tapp::tapp:

П.С. На Арја и бипна пејџерот, па затоа остави и коњ и се за да стигне навреме за митингот?

П.П.С. ИМДБ рејтингот исклучен, фрштат единици во ревјус, Тролејбус на апаратима :icon_lol:

Тотална апатија, нит ми се допадна нит не ми допадна... онака.

Едино што ме изнервира е што Северот доби независност. Зошто другите останаа дел од шесте кралства, зошто би служеле на други кога можеш сам да си бидеш свој господар, особено Јара и Дорн кои што и се независни. Што ако утре Брон или Ерин му рече на Бран "еј брат сакам независнот, зз"? Ќе им даде или не се они Старк па не важи тоа за нив и оп ајде нова криза.
Da be i jas ocekuvav istite (Greyjoy i Martell) da se pobunat i na kraj da dojdat do zaklucok u stilot "eve probavme i vaka, ne biva, najarno kje bide site 7 kingdoms da si bidat nezavisni". Toa za mene kje bese idealniot bittersweet ending.[DOUBLEPOST=1558327855][/DOUBLEPOST]
Zimi ovaa scena so bese naj badass od cela epizoda

Ја неам гледано уште, иако го знам крајот. Како идат оцениве претендира за најлошо финале у тв шоу историјата. :)

Досега немам видено вакво нешто, речиси сите коментари на imdb се со оцена 1/10.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom